1 Απρ 2015

Το βίντεο "οφθαλμαπάτη" σύμφωνα με το προεδρείο της Βουλής

Και να που ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο YouTube πιθανότατα από όσους συμμετείχαν στ ην εισβολή στο προαύλιο της Βουλής σήμερα το πρωί,έρχεται να διαψεύσει την Πρόεδρο του καλύτερα φυλασσόμενου κτιρίου της χώρας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Η κα Κωνσταντοπούλου παρά τα όσα έχουν καταγραφεί από το πρωί εξέδωσε ανακοίνωσε για τα έκτροπα που σημειώθηκαν σήμερα στον προαύλιο χώρο του ελληνικού κοινοβουλίου κάνοντας λόγο για διαστρεβλωτική της πραγματικότητας ενημέρωση.
Όμως, το βίντεο που κατέγραψε καρέ - καρέ την εισβολή άλλα δείχνει!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

 

Με βάση την άποψη του Προεδρείου της Βουλής, το μόνο που έγινε σήμερα ήταν απλά 15 πολίτες με εμφανή τα χαρακτηριστικά τους και με ειρηνικό τρόπο να εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους για τις φυλακές Τύπου Γ΄ και τη συμπαράστασή τους σε κρατουμένους οι οποίοι πραγματοποιούν πολυήμερη απεργία πείνας. Και η ανακοίνωση συνεχίζει πως οι "πολίτες έριξαν μικρών διαστάσεων φυλλάδια που συνοψίζουν τη διαμαρτυρία τους και κράτησαν για λίγη ώρα πανώ στην είσοδο της Βουλής, το οποίο ανέγραφε «Αλληλεγγύη στους Απεργούς Πείνας Άμεση Ικανοποίηση των Αιτημάτων τους".

Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με την ανακοίνωση να αναφέρει πως ουδέν ανησυχητικό ανέκυψε "και η διαμαρτυρία εντάσσεται στο αντίστοιχο Συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών". Σύμφωνα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου οι "πολίτες δεν επιχείρησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό του Κοινοβουλίου, ούτε και θα είχαν τέτοια δυνατότητα, αφού ελήφθησαν προληπτικά από τη Φρουρά της Βουλής όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του κτηρίου και των ευρισκομένων εντός του. Οι πολίτες εξήλθαν οικειοθελώς του προαυλίου χώρου, αμέσως μετά τη διαμαρτυρία τους, υπό την επίβλεψη της Φρουράς της Βουλής". 

Το προεδρείο της Βουλής κάνει λόγο για προβοκάτσια και προσπάθεια δημιουργίας πανικού και αισθήματος ανασφάλειας, την ώρα που διακυβεύεται η ζωή κρατουμένων οι οποίοι βρίσκονται σε απεργία πείνας. 

Aυτό που προκαλεί πραγματικά εντύπωση είναι πως σύμφωνα με την ανακοίνωση η Φρουρά της Βουλής έχει την εμπειρία να αξιολογεί γεγονότα, αλλά και προθέσεις. Το πως μπορούν να αξιολογηθούν οι προθέσεις είναι άγνωστο και άκρως ανησυχητικό. 

Και τώρα η ώρα της πραγματικότητας


Η εισβολή στον προαύλιο χώρο της Βουλής, που έγινε για πρώτη φορά στα χρονικά, προκαλεί τεράστια ερωτήματα για την ασφάλεια του κτιρίου, καθώς οι αντιεξουσιαστές έφτασαν μία ανάσα από την είσοδο της Βουλής. 



Μία ομάδα περίπου 20 ατόμων κατάφεραν και μπήκαν μέσα στο προαύλιο του κοινοβουλίου πέταξαν φειγ βολάν και φώναξαν συνθήματα για την απελευθέρωση των τρομοκρατών! Το πιο αυστηρά φρουρούμενο κτίριο της χώρας αποδείχθηκε ότι είναι ξέφραγο αμπέλι με τους αντιεξουσιαστές να μπαίνουν ανενόχλητοι μέσα στο προαύλιο και να κάνουν την διαμαρτυρία τους.

Μάλιστα, τα άτομα αυτά έφτασαν μια ανάσα από την είσοδο υπουργών και βουλευτών! Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ευτυχώς που οι φρουροί στην συγκεκριμένη είσοδο είχαν επάνω τους το κλειδί και κλείδωσαν την πόρτα, αλλιώς θα είχαν μπει μέσα στο κτίριο!

Το βίντεο "οφθαλμαπάτη" σύμφωνα με το προεδρείο της Βουλής

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί μπήκαν συντεταγμένα από την είσοδο του Κοινοβουλίου, χωρίς να ελεγχθούν τα στοιχεία τους, κατευθύνθηκαν σε ένα καφενείο που βρίσκεται στο προαύλιο, όπου παρέμειναν για λίγη ώρα περιεργαζόμενοι τον χώρο και στη συνέχεια άρχισαν να πετούν τα φειγ βολάν, να φωνάζουν συνθήματα και να αναρτούν το πανό που έγραφε "Άμεση ικανοποίηση αιτημάτων των απεργών"! 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ, ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ