5 Μαΐ 2015

ΟΛΑ θα τα δουμε με την 1η φορα ΑΡΙΣΤΕΡΑ:ΠΡΟΤΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -Είμαι η σανίδα σωτηρίας του Τσίπρα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δηλώνει πρόθυμος να βάλει πλάτη το ΠΟΤΑΜΙ για μια κυβέρνηση της Αριστεράς-χωρίς ο ίδιος να ενδιαφέρεται να γίνει υπουργός η αντιπρόεδρος. ...
Η πρόταση του Θεοδωράκη έρχεται σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση η οποία οσμίζεται την ύπαρξη ενός σχεδίου ανατροπής της από τους δανειστές της.
Οπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, ο Γιώργος Παπανδρέου όταν επισκέφθηκε τον Τσίπρα στο Μαξίμου τού μετέφερε την απόφαση συγκεκριμένων κύκλων να ανατρέψουν την κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός τις τελευταίες ώρες συνειδητοποιεί ότι ο Παπανδρέου είχε δίκιο και ξαναφέρνει στο νου του την πρόταση του Σουλτς να συγκυβερνήσει με το ΠΟΤΑΜΙ.
Οσο περνάει ο καιρός οι επιλογές μειώνονται και ο Αλέξης Τσίπρας δύσκολα θα αποφύγει να υπογράψει ένα ακόμη οδυνηρό μνημόνιο για την χώρα βάζοντας ταφόπλακα στο πολιτικό του μέλλον: Οπως έδειξε η πρόσφατη ιστορία μας, οι πρωθυπουργοί  που υπέγραψαν Μνημόνια οδηγήθηκαν με γοργούς ρυθμούς στο περιθώριο.
Είναι στις αμέσως επόμενες μέρες η πρόταση συνεργασίας του Θεοδωράκη να αποτελεί την μόνη εναλλακτική για τον Αλέξη Τσίπρα.
κουρδιστο πορτοκαλι