30 Μαΐ 2015

ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ! ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ” Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ! 95.000 ΣΦΑΙΡΕΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 28ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΡΙΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ – ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!


LATHRO

Συνεχίζονται οι αθρόες είσοδοι λαθρομεταναστών στα ελληνικά σύνορα θαλάσσια και χερσαία.

Πάνω από 95.000 σφαίρες μετέφερε 28χρονος Σύριος με πλαστά χαρτιά, που “τσίμπησαν” στον Έβρο! Κατά τα άλλα σταμάτησαν να “μπουκάρουν” πλέον από τον Έβρο!
Δεκάδες χιλιάδες σφαίρες μετέφερε ένας 28χρονος Σύριος, ο οποίος εντοπίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο πριν μια εβδομάδα περίπου
Παρόλο που το παράνομο φορτίο ήταν κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου με το οποίο ο αλλοδαπός έφτασε στα σύνορα για να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος κατάφεραν να το εντοπίσουν.
 Έκπληκτοι αντίκρισαν τις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 95.150 σφαίρες διαμετρήματος των 22 mm.
Τα φυσίγγια κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο και ο Σύρος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία, καθώς η βρετανική άδεια ικανότητας οδήγησης που είχε ήταν πλαστή.
Ωστόσο, το γεγονός ότι ο 28χρονος είχε πλαστά στοιχεία αρχών της Βρετανίας σε συνδυασμό με τον τρόπο μεταφοράς των πυρομαχικών με αυτοκίνητο υπό αυστριακές πινακίδες προβληματίζει τις αρχές, καθώς δείχνει ιδιαίτερα προσεκτική οργάνωση.
Συλλήψεις λαθρομεταναστών στον Έβρο
Έτσι η Αστυνομία εντόπισε εντός της ελληνικής κοίτης του ποταμού Έβρου, ένα υπήκοο Αφγανιστάν, γιατί με δύο λέμβους μετέφερε 19 λαθρομετανάστες ομοεθνείς του, από την Τουρκία.
Η μετακίνηση των λέμβων στην ελληνική κοίτη έγινε με τη συνεργασία της τουρκικής Αστυνομίας ενώ δεν απαιτήθηκε η πραγματοποίηση εικονικής επιχείρησης διάσωσης καθώς οι λέμβοι με τους λαθρομετανάστες έφτασαν χωρίς πρόβλημα στην ελληνική κοίτη.
Και οι 19 λαθρομετανάστες θα αφεθούν στη συνέχεια ελεύθεροι για εγκατάσταση στο εσωτερικό της χώρας με την ρητή προειδοποίηση να μην προσπαθήσουν να εγκαταλείψουν τη χώρα καθώς θα συλληφθούν.
Στο πλαίσιο αυτό οι ελληνικές αρχές συνεχίζουν τον καθημερινό αγώνα για την αποτροπή εξόδου λαθρομεταναστών από τη χώρα.
Στις 21 Μαΐου στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Ευζώνων συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός, γιατί με Ι.Χ.Ε. αυτ-το, μετέφερε (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας και Παλαιστίνης, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν με σκοπό να τους μεταφέρει εκτός χώρας.
Στους ανωτέρω είχαν επιδοθεί υπηρεσιακά σημειώματα που απαγόρευαν την μετάβαση και διαμονή τους στο Νομό Κιλκίς ώστε να αποτραπεί κάθε πιθανότητα αυτοί να εξέλθουν από τη χώρα προς την πΓΔΜ και για να αποφορτίσουν τη γειτονική χώρα από ανεπιθύμητες εισόδους.
makeleio