25 Μαΐ 2015

Τα ΝΕΑ απαντούν στον Καμμένο για το πανάκριβο ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον


Ο Γιώργος Παπαχρήστος συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το κόστος διαμονής του υπ. Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ

Συνέχεια στις αποκαλύψεις για το κόστος διαμονής του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Ουάσινγκτον δίνει ο..

δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος από τη στήλη του στα ΝΕΑ.

Μετά τη δημοσιοποίηση ενός χαρτιού μόνο με το λογότυπο Four Seasons, χωρίς διεύθυνση, email, τηλέφωνα κλπ το οποίο υποτίθεται ότι είναι η απόδειξη από την πληρωμή της διαμονής ο δημοσιογράφος επισημαίνει αρχικά ότι σε κανένα αμερικανικό ξενοδοχείο δεν δέχονται μετρητά αλλά πληρώνονται με πιστωτικές κάρτες.

Προσθέτει, επίσης, ότι καμία απόδειξη ξενοδοχείου του εξωτερικού, και των ΗΠΑ δεν αναφέρει απλώς το συνολικό ποσό που κατέβαλε κάποιος. Όπως γράφει «αναφέρει κάθε ημέρα διανυκτέρευσης ξεχωριστά και από κάτω τρεις φόρους.: φόρο κράτησης, τουριστικό φόρο και φόρο της χώρας (εν προκειμένω των ΗΠΑ). Ανά ημέρα διανυκτέρευσης αναφέρει επίσης και τα όσα ο πελάτης έχει καταναλώσει από το mini bar ή το room service.»

Σημειώνε, δε, ότι σε κάθε απόδειξη θα πρέπει να υπάρχει και ο αριθμός κράτησης (folio).

Τονίζε, επίσης, ότι «διαθέτω όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τα προηγούμενα - οπότε μην μπει κανείς στον κόπο να τα διαψεύσει».

Απευθύνει, τέλος, ένα ερώτημα στον Πάνο Καμμένο: «αφού ήταν τόσο φθηνό το Four Seasons, γιατί την υπόλοιπη αποστολή (καμιά δεκαπενταριά άτομα) τους έστειλε στο Marriot;» και εκφράζει την ελπίδα ότι τα τιμολόγια από τα έξοδα διαμονής θα αναρτηθούν στη Διαύγεια.