26 Ιουλ 2015

Και αλλη παραιτηση στους ΑΝΕΛ...

Aγαπητοί φίλοι,σας κοινοποιώ την επιστολή παραίτησης μου,από μέλος τού Εθνικού Συμβουλίου και από μέλος γενικότερα των ΑΝΕΛ,την οποία απέστειλα στον
Πρόεδρο,την Κ.Ο,τον Γ.Γ και την Εκτελεστική Επιτροπή.
"Κυρίες και Κύριοι,εμπνευστές-δημιουργοί και συντάκτες τής ανακοίνωσης περί αντικατάστασης μελών τής Επιτροπής Δεοντολογίας:
Επειδή από την κορυφή έως τον τελευταίο σφουγγοκωλάριο,είστε απολύτως διάτρητοι και τραγικά ανεπαρκείς,παραθέτω ένα μικρό δείγμα τού συνδρόμου ηγεμονικού φασισμού,από το οποίο διακατέχεστε και,ταυτόχρονα,απαντώ στην κατάπτυστη ανακοίνωση περί αντικατάστασης-"σύμφωνης με το Καταστατικό"- τριών από τα 5 μέλη τής Επιτροπής Δεοντολογίας.
Γνωρίζετε κύριοι συντάξαντες την ανακοίνωση,τα βασικά;Γραφή και Ανάγνωση;
Ιούνιος 2013-Αύγουστος 2015
Σας φαίνεται αυτό,χρονικό διάστημα θητείας 4 ετών,μετά την λήξη τής οποίας δικαιούται ο Πρόεδρος να παρατείνει ή όχι την παραμονή των ιδίων μελών στην Επιτροπή,όπως ρητώς αναγράφεται στο Καταστατικό;;;
Τα πραξικοπήματα,προφανώς,έχουν επιφανείς και ένθερμους οπαδούς,οι οποίοι αποκεφαλίζουν την αντιπρόεδρο (ας σημειωθεί,ότι είχα καταλάβει σε αριθμό ψήφων την 3η θέση στην διαδικασία εκλογής για την Επιτροπή Δεοντολογίας) και 2 ακόμη μέλη,χωρίς αιτιολόγηση,αλλά με μόνο κριτήριο,ότι είναι μη ελεγχόμενα από Προέδρους,Γραμματείς και Φαρισαίους.
Επί προσωπικού,τώρα:Αντιστάθηκα σθεναρά σε διώξεις κατά μελών από στελέχη,τα οποία με έωλα κατηγορητήρια και ιταμά επιχειρήματα "απαιτούσαν" διαγραφές συναγωνιστών.(έτσι δεν είναι,κύριοι Μοίρα και Μπέλτσο;;;)
Διεκδίκησα και πέτυχα,αποφάσεις δικαίου,πέρα από προσωπικές εμμονές παραγοντίσκων και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών συνωμοσιόπληκτων.
Δεν κινήθηκα ποτέ βάσει "οδηγιών" ή ως μέλος αγέλης.
Όλα τα ανωτέρω ,έρχονται σε πλήρη αντίθεση και σφοδρότατη σύγκρουση,με την φτήνια χαρακτήρων και την πλήρη ανυπαρξία ήθους,αυτής τής οργάνωσης μικρομάγαζου και προσωπικού βολέματος μετριοτήτων,όπως δυστυχώς απεδείχθη.
Το πλέον απογοητευτικό είναι,ότι οι "αρεστοί" έχουν επικρατήσει των αρίστων,βάσει των επιλογών και της ανοχής σας.
Κλείνοντας επί του συγκεκριμένου,είμαι απολύτως υπερήφανη για την πραξικοπηματική απομάκρυνση μου-διότι "δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις"- και θεωρώ τίτλο τιμής να μη συμπεριλαμβάνομαι στους αρεστούς υπαλληλίσκους,στους αποσπασμένους,στους έμμισθους διορισμένους και στους καθ'έξιν και κατ'επάγγελμα γλύφτες και αυλικούς.

Παραδίδω και την θέση μου,ως εκλεγμένο μέλος τού Εθνικού Συμβουλίου,αποχωρώντας και από απλό μέλος ,σεβόμενη τον εαυτό μου και την μέχρι τώρα πορεία μου στο κίνημα των ΑΝΕΛ.
Αποχωρώ,σεβόμενη επίσης,το Καταστατικό και την Ιδρυτική Διακήρυξη,κείμενα τις δεσμεύσεις των οποίων,εγγράψατε εσκεμμένως στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.
Όσοι αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στα ανωτέρω,ναι,για σας ομιλώ!
Όσοι αισθάνεστε ότι δεν σας αφορούν,έχετε την εκτίμηση και τον σεβασμό μου!
Ρομίνα Βουγιουκλάκη.