7 Ιουλ 2015

ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ Παραίτηση Παυλόπουλου κόντρα στο Σχέδιο της Δραχμής

Λίγες ώρες μετά την αποπομπή του "μυστηριώδους" Βαρουφάκη και την μάλλον ανεξήγητη παρουσία του υπουργού Λαφαζάνη στο Προεδρικό Μέγαρο  πυκνώνει..
η φημολογία που θέλει πολιτικά στελέχη να βρίσκονται στο pay roll συγκεκριμένων fund με έδρα το Λονδίνο τα οποία επενδύουν στην επιστροφή στη δραχμή.
Κι αυτό την ώρα που στις Βρυξέλλες παίζεται η τελευταία πράξη του ελληνικού δράματος με τον αντικαταστάτη του Βαρουφάκη Τσακαλώτο, ναι μεν να κρατάει χαμηλούς τόνους σε σχέση με τον προκάτοχό του, να διατηρεί όμως τους ενδυματολογικούς κώδικες του Τζέημς Ντιν Βαρουφάκη που ανέδυαν ένα στυλ τορπιλισμού του διαλόγου.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και ντοκουμέντα που ενισχύουν την ύπαρξη σχεδίου εξόδου από το ευρώ. Στο μεταξύ Λαπαβίτσας και ISKRA είναι έτοιμοι να δώσουν εντολή να τυπωθούν "πανίσχυρες" δραχμές με κλειστές τράπεζες ώσπου να κρατικοποιηθούν για να πληρώνουν τα μισθά των συριζαίων Τσοτσορών.
Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση του Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος οφείλει να παραιτηθεί για να μην αποδειχθεί ιστορικά μοιραίος....
http://kourdistoportocali.com/post/45302/draxmi