2 Ιουλ 2015

Ήρθε η ώρα του Καραμανλή....ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! Ετοιμάζει νέα παρέμβαση σήμερα…

Αναμένεται ηχηρή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού
Του Γιώργου Σιαδήμα
Ηχηρή παρέμβαση αναμένεται να κάνει τις επόμενες ώρες ο Κώστας Καραμανλής με ..
αφορμή το δημοψήφισμα της Κυριακής.
Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες ο πρώην πρωθυπουργός θα στείλει σαφές μήνυμα υπέρ την παραμονής στην χώρα και στην ευρωζώνη.
Τα μηνύματα που έφταναν στην Παναγή Κυριακού, από όλη την χώρα με το που ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το δημοψήφισμα, έκαναν λόγο για περαιτέρω πρωτοβουλίες από τον Κώστα Καραμανλή.
Μετά λοιπόν την γραπτή του δήλωση το περασμένο Σάββατο όπου αναφέρονταν σε " άφρονες επιλογές που εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες.. " φαίνεται πως τελικά ήρθε η ώρα του Καραμανλή.
Ο πρώην πρωθυπουργός αυτή την φορά δεν θα μείνει σε μια νέα γραπτή δήλωση αλλά θα προχωρήσει σε ακόμα πιο ηχηρή κίνηση. Οι πληροφορίες μάλιστα επιμένουν πως θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό με τηλεοπτικό μήνυμα, ψηφίζοντας " ναι " στην Ευρώπη.
Εξάλλου ο Κώστας Καραμανλής είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να αποτελέσει τον κύριο εκφραστή του " ναι " στην Ευρώπη απέναντι στο " όχι " και τον Αλέξη Τσίπρα.
Το σίγουρο είναι ότι αυτή η κίνηση - παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, η πρώτη ουσιαστικά μετά από έξι χρόνια, όταν και αποχώρησε από την πρωθυπουργία θα δώσει περαιτέρω δυναμική στο " ναι " , αφού είναι το πρόσωπο που έχει τη μεγαλύτερη διεισδυτικότητα σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, πέρα από κόμματα και ταμπέλες.
 http://www.parapolitika.gr/article/305490/irthe-i-ora-toy-karamanli