28 Αυγ 2015

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! Ο Κώστας Καραμανλής βάζει παντού το… χέρι και το… πόδι του!


BOYDAS-MEIMAR-ANTWN-DORA
Σήμερα, ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση. Όπως έγραψε και το crashonline (διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ), δίπλα στην πρωθυπουργό
 Βασιλική Θάνου βρίσκονται στελέχη που ήταν πάντα κοντά στον Κώστα Καραμανλή, με ότι σημαίνει αυτό!
Το θέμα όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς το παρασκήνιο είναι έντονο στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού, με τον πρώην πρωθυπουργό να είναι και εκεί… πρωταγωνιστής!
Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του crashonline, ο Κώστας Καραμανλής πιέζει «αφόρητα» τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να εντάξει στα ψηφοδέλτια του κόμματος δικούς του ανθρώπους! Δεν είναι όμως ο μόνος…
Την ίδια πίεση ασκεί – πάντα και σύμφωνα με πληροφορίες – και ο Αντώνης Σαμαράς, την ίδια ώρα που λόγο θέλει να έχει και η Ντόρα Μπακογιάννη! Ειδικά για την βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργό, δεν είναι τυχαίο πως από την ημέρα που αποχώρησε από την ηγεσία της γαλάζιας παράταξης ο Αντώνης Σαμαράς, έχει γίνει μόνιμη κάτοικος στην Συγγρού, στα κεντρικά γραφεία!
Και μέσα σε όλα αυτά, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προσπαθεί να «δείξει» σε όλους πως δεν είναι μεταβατικός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αλλά ουσιαστικός!
http://www.crashonline.gr/