4 Αυγ 2015

Έδεσε την κουμπαριά με... ελληνικό νησί



O πολυεκατομμυριούχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε δώρο γάμου στον μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες ένα ελληνικό νησί! 



Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές το νησί, που δεν κατονομάστηκε, κόστισε αρκετά εκατομμύρια, η δε ισπανική ιστοσελίδα Μundo Deportivo επισημαίνει ότι ο Ρονάλντο γνωρίζει καλά τα ελληνικά νησιά από τις διακοπές του. 

Ο 49χρονος Μέντες παντρεύτηκε την καλή του Σάντρα την Κυριακή στο Πόρτο της Πορτογαλίας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ το 2005 υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.  

Στον γάμο ο Ρονάλντο ήταν κουμπάρος, ενώ παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, ο ομόλογός του της Μπενφίκα Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, ο ιδιοκτήτης της Τσέλτσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς και φυσικά ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο πρώην μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε τον Ρονάλντο το 2003 και ο Πορτογάλος φοργουόρντ -από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου- έμεινε στην ομάδα του Ολντ Τράφορντ ως το 2009. Τρεις φορές κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα της FIFA ως ο ποδοσφαιριστής της χρονιάς.

Ο Μέντες είναι από τους πλουσιότερους Πορτογάλους, με περιουσία που φέρεται να αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ, καθώς κι ένας από τους πλέον επιτυχημένους μάνατζερ στον χώρο του ποδοσφαίρου - έχει ιδρύσει μάλιστα τη δική του εταιρεία ανάπτυξης ταλέντων, ονόματι GestiFute.

Όσο για τα καθ' ημάς, το BBC αναφέρει πως τουλάχιστον μία ντουζίνα ελληνικά νησιά διατίθενται προς πώληση. Στην ιστοσελίδα Private Islands Online μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα καταβάλλοντας... μόλις 3 εκατομμύρια ευρώ.


 
Με πληροφορίες από BBC

ζουγκλα