4 Σεπ 2015

Big Brother! Μετέθεσαν αξιωματικούς παράνομα χρησιμοποιώντας υλικό από κάμερες διαδρόμων Επιτελείου!

Μια υπόθεση που θα πρέπει να διερευνηθεί σοβαρά έχει προκύψει με τις κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων.
Οι κάμερες έχουν τοποθετηθεί προφανώς για λόγους ασφαλείας και ορθώς λειτουργούν.

Σε καμία περίπτωση και για κανένα απολύτως λόγο δεν έχουν τοποθετηθεί για να παρακολουθούν τις κινήσεις του προσωπικού! Και με βάση αυτές να βγάζουν κάποιοι αυθαίρετα συμπεράσματα. Να μεταθέτουν αδίκως στελέχη των ΕΔ και να τα συκοφαντούν!

Αναφερόμαστε σε περίπτωση Γενικού Επιτελείου το οποίο επιχειρώντας να εντοπίσει από που του “φεύγουν” τα χαρτιά και τα σήματα, παράνομα χρησιμοποίησε,σύμφωνα με πληροφορίες  το οπτικό υλικό από κάμερες που βρίσκονται στους διαδρόμους του.Σύμφωνα πάντα με τις ίδεις πηγές απ΄ αυτό το υλικό κάποιοι … Πουαρό της κακιάς ώρας έκριναν ότι στελέχη που βγήκαν από ένα γραφείο και μπήκαν σε άλλο ήταν …υπεύθυνα για τη διαρροή πληροφοριών σε δημοσιογράφους!

Τα στελέχη κυριολεκτικά ξηλώθηκαν με μοναδικό…στοιχείο το οπτικό υλικό από τις κάμερες του διαδρόμου!!! Αν όλα αυτά ισχύουν πρόκειται για καραμπινάτη παρανομία την οποία ο υπηρεσιακός ΥΕΘΑ Γιάννης Γιάγκος οφείλει να διερευνήσει . Κι αυτό γιατί αν αφήσουμε τετοιες λογικές και νοοτροπίες να κυριρχήσουν τα χειρότερα δεν θ΄ αργήσουν να έρθουν. Πρέπει λοιπόν να μάθουμε ποιος έδωσε την παράνομη εντολή και ποιος διέταξε την μετάθεση στελεχών.

http://www.onalert.gr/