5 Σεπ 2015

Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ...


ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ... ΨΗΦΟ ΤΟΥ!
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Μια έκπληξη επιφύλαξε για το
Επικρατείας του κόμματός του οΣτ. Θεοδωράκης. Τον Ακαδημαϊκό και επί χρόνια Ευρωπαίο ΔιαμεσολαβητήΝικηφόρο Διαμαντούρο θα... 
ορίσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Πρόκειται για όνομα έκπληξη με ιδιαίτερο κύρος στον ευρωπαϊκό χώρο, γεγονός στο οποίο δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο Ποτάμι. Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος, γεννημένος στην Αθήνα στις 25 Ιουνίου 1942, σπούδασε αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και έλαβε το μεταπτυχιακό (1969) και διδακτορικό (1972) του τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.
Διαδέχτηκε (ως δεύτερος Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής) τον πρώτο από την ίδρυση του θεσμού με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ (1992) Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή (1995-2003), τον Φινλανδό Γιάκομπ Σέντερμαν (Jacob Soederman, γεν. 1938). Για πρώτη φορά εκλέχτηκε στη θέση του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την 1η Απριλίου 2003. Επανεξελέγη για πενταετή θητεία τον Ιανουάριο του 2005 και ξανά στις 20 Ιανουαρίου 2010 για άλλα 4 χρόνια.
Σ.Σ. Fimotro : σοβαρός άνθρωπος και επιστήμονας ο Ν. Διαμαντούρος αλλά δεν θα φέρει ούτε την... ψήφο του! Σε αυτές τις εκλογές θα πάνε καλά οι υποψήφιοι που βρίσκονται κοντά στους πολίτες και έχουν απαντήσεις στα ζητήματα της καθημερινότητας.