5 Σεπ 2015

«ΚΑΡΦΙ» ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΩΝ ΑΝΕΛ : Eμείς μάθαμε τον Καμμένο να γράφει τυφλό σύστημα με το αριστερό


Φλαμπουράρης
Σίγουρος ότι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα αυξηθούν τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές και το κόμμα της Αριστεράς θα τερματίσει πρώτο στην κούρσα των εκλογών
εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τα αποτελέσματα. Αυτό που εμείς εκτιμάμε είναι ότι στις 15 ημέρες που απομένουν θα έχουμε πολύ μεγαλύτερη συσπείρωση από το 49% που έχουμε μέχρι τώρα. Θα ανέβουμε γύρω στο 70% άρα θα ανατραπούν τα γκάλοπ», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».
Ο ίδιος δεν εγκατέλειψε τις βλέψεις του ΣΥΡΙΖΑ για αυτοδυναμία λέγοντας ότι ο κόσμος ξέρει ότι μετά τις εκλογές πρέπει να υπάρξεις πολιτική σταθερότητα. Ο κ. Φλαμπουράρης εκτίμησε ότι οι ΑΝΕΛ θα μπουν ξανά στη Βουλή και σχηματιστεί πάλι κυβέρνηση συνασπισμού λέγοντας χαρακτηριστικά πως ακόμα και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας θα υπάρξει συνεργασία. Κλείνοντας για ακόμη μια φορά την πόρτα της συνεργασίας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο στενός συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα είπε:
«Εγώ δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα προσώπων, εγώ έχω πει καιρό τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συνεργαστεί με κόμματα τα οποία στο μεδούλι της πολιτικής του έχουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές».
Κληθείς να σχολιάσει το spot των Ανεξάρτητων Ελλήνων όπου ο Π. Καμμένος λέει στον μικρό Αλέξη ότι θα τον μάθει να γράφει και με το… δεξί, ο κ. Φλαμπουράρης, είπε πως τόσο καιρό έχουν μάθει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να γράφει τυφλό σύστημα με το αριστερό.
Ο Αλ. Φλαμπουράρης είπε πως ήταν λάθος η στιγμή που επέλεξαν οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ να ιδρύσουν τη Λαϊκή Ενότητα και τους κατηγόρησε ότι με τις κινήσεις τους έριξαν την πρώτη αριστερή κυβέρνηση.
http://www.crashonline.gr/