1 Σεπ 2015

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ STRATFOR! Η Ρωσία ξεκινά απόβαση στην Συρία για να συντρίψει τους ισλαμιστές!


russian-army
Αποκαλυπτική έκθεση δημοσίευσε το Stratfor μιλώντας ευθέως για «απόβαση» του Ρωσικού στρατού στην μαρτυρική Συρία ώστε να στηρίξει τον συριακό λαό απέναντι ..
στην εισβολή των τζιχαντιστών.
Εντύπωση προκαλεί η «βελούδινη» αντιμετώπιση του Think Tank σε αυτό το ενδεχόμενο, αποφεύγοντας την εμπρηστική ρητορική του παρελθόντος, ενώ διαβεβαιώνει ότι «ήδη δημιουργήθηκε η βάση των Ρωσικών δυνάμεων εντός πολεμικού αεροδρομίου». Εκατοντάδες…Ρώσοι στρατιώτες και αξιωματικοί κάνουν την προεργασία για την άφιξη χιλιάδων στρατιωτών που θα πέσουν στην μάχη κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας. Παράλληλα, δεκάδες Ρώσικα πολεμικά αεροσκάφη και επιθετικά ελικόπτερα θα επιχειρούν ώστε να υποστηρίξουν τις χερσαίες δυνάμεις.
Το Στράτφορ είναι βέβαιο ότι η υποστήριξη της Ρωσίας προς την Δαμασκό θα περιλαμβάνει και βαριά οπλικά συστήματα που θα παραδοθούν στον Συριακό στρατό, αλλά ήδη υπάρχουν και βίντεο από τα πεδία μάχης με ρωσόφωνους στρατιώτες να επιχειρούν μαζί με στρατό και πολιτοφυλακές. Υπάρχουν όμως και ιδιωτικές ρωσικές εταιρείες που έχουν προμηθεύσει μισθοφόρους με την σύμφωνη γνώμη της Μόσχας, αφού απ’ ευθείας στρατιωτική εμπλοκή στο πλευρό του Συριακού στρατού δεν βολεύει το Κρεμλίνο την παρούσα στιγμή όσο διαρκούν οι πολιτικές διαπραγματεύσεις.
Αντίθετα, η Ρωσική βάση πλησίον της Δαμασκού θα μπορέσει να εμπλακεί επισήμως στις μάχες με το πρόσχημα της προστασίας της βάσης από επιθέσεις.
Το Στράτφορ επίσης τονίζει ότι κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών ήδη παρέχουν πληροφορίες στον Συριακό στρατό για τις θέσεις ισλαμιστών προκειμένου οι επιθέσεις να είναι «χειρουργικές», χωρίς θύματα στον άμαχο πληθυσμό που οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες.
Πηγή: olympia.gr