9 Οκτ 2015

ΖΟΥΡΑΡΗΣ : ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

"ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ Η ΝΔ"
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ..

«Είναι δυνατόν να αλλάξω εγώ ως Αριστερός; Το παιδί -είναι παιδί, γιατί τον αγαπάω και τον στηρίζω- να έχει την πολιτική επιτυχία κι αν μπορεί να γίνει και πρωθυπουργός... 
Θα μου αρέσει πολύ, γιατί αν και νικημένος, εγώ ως Αριστερός, θα είναι καλύτερο να έχω νικηθεί από τον Απόστολο παρά, π.χ., από τον Φούφουτο».
Αυτό δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτά μικρόφωνα» στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 ο βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης με τους ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις.
«Ο Ζουράρις στηρίζει Τζιτζικώστα, γιατί θέλει να γίνει πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός», είπε, περιγράφοντάς τον ως «πολύ συναινετικό και μορφωμένο» και καταλήγοντας στην εκτίμηση ότι «θα είναι πολύ καλός, αλλά εμάς τους Αριστερούς δεν μας συμφέρει να είναι καλός, εμάς μας συμφέρει αρχηγός να γίνει ο Άδωνις, γιατί θα πατώσει η ΝΔ».
Παράλληλα, διευκρίνισε ότι είναι «ανεξάρτητος βουλευτής συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες», επισημαίνοντας ότι «το ηγεμονεύον στοιχείο σε αυτή τη συμμαχία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ο κ. Ζουράρις υπενθύμισε τόσο ότι έχει διατελέσει στενός φίλος του πατέρα του κ. Τζιτζικώστα όσο και ότι συνεργάστηκε με τη ΝΔ, για να γίνει αυτόνομος δήμος το Βραχάσι, όπως και έγινε, και ότι ο κ. Μεϊμαράκης είχε βοηθήσει έτσι ώστε η ΝΔ να στηρίξει την υποψηφιότητά του για τη νομαρχία Λασιθίου το 2002.