7 Οκτ 2015

ΦΩΤΟ-ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΡΕ! Γιός βουλευτή της ΝΔ φωτογραφίζεται γεμάτος θαυμασμό με τον Τσίπρα...Το σπερμα της βλακειας ειναι ανικητο!!!


Ο γιός καμαρώνει δίπλα στον Τσίπρα και ο πατέρας, και καλά, προσπαθεί να πείσει ψηφοφόρους να ψηφίσουν ΝΔ


Ακόμη και στη Νέα Υόρκη εξαπλώθηκαν οι θαυμαστές του πρωθυπουργού προκαλώντας του μια ευχάριστη έκπληξη!

Ο νεαρός πολιτικός γόνος με άλλους φίλους του πλησίασαν τον κ. Τσίπρα, μετά το πέρας της ομιλίας του και τον συνεχάρησαν για την επανεκλογή του, ζητώντας του να βγάλουν όλοι μαζί μια φωτογραφία…

Πρόκειται για τον γιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Μπούρα, Κωνσταντίνο, ο οποίος έδωσε το «παρών» στη δεξίωση που διοργανώθηκε την Τρίτη το βράδυ από τους προέδρους και τους παράγοντες οργανισμών της Ομογένειας προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη ΝΥ.


Ο Κωνσταντίνος Μπούρας γιός του Βουλευτή της ΝΔ στη περιφέρεια Αττικής Θανάση Μπούρα , βρίσκεται για το μεταπτυχιακό του (Harvard Graduate School of Design) και εργάζεται στη Νέα Υόρκη από το 2011.

Επίσης  είναι ενεργό μέλος της ελληνικής ομογένειας. Με αυτή την ιδιότητα του βρέθηκε στη δεξίωση που διοργανώθηκε απο τους ομογενείς προς τη τιμή του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Προξενείο της Νέας Υόρκης... άλλο όμως αυτό και άλλο οι αγκαλίτσες με γελάκια και πεφηφάνεια...