Γράφει ο Τζον Μάλκοβιτς
Δεν είναι λίγοι οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες που συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια στις
διαπραγματεύσεις με τους Τροικανούς και οι οποίοι είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν-για την ακρίβεια υπήρξε μια πρωτόγνωρη ερωτική έκρηξη η οποία έφερε τα πάνω κάτω στην ερωτική τους ζωή. Ξεκινώντας από την ερωτική σχέση του Πολ Τόμσεν με την θρυλική Σουζάνα και συνεχίζοντας με τους δικούς μας διαπραγματευτές, άλλοι από τους οποίους χώρισαν, άλλοι και άλλες παντρεύτηκαν και άλλοι είδαν χαρά στα σκέλια τους.
Τα κορίτσια-γραμματείς υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια το μήλο της έριδος ανάμεσα στους άνδρες. Ακολούθησαν οι γυναίκες σύμβουλοι υπουργών και διαπραγματευτών και πάει λέγοντας. Τα σκληρά μνημονικά χρόνια λειτούργησαν σαν αφροδιασιακό για όσους παίρνουν μέρος στις διαπραγματεύσεις κάτι που συνεχίζεται και με τους σημερινούς διαπραγματευτές. Οσο πιο πολλά χαράτσια και φόρους βάζουν τόσο πιο πολύ καυλώνουν με απλά λόγια. Πολλοί παντρεμένοι συνάπτουν εξωσυγικές σχέσεις και πάει λέγοντας.
Θα μου πείτε τι πιο ευχάριστο από το να βλέπεις ευτυχισμένους ανθρώπους μέσα από τη χαρά του sex. Σωστά, μόνο που αυτοί οι αχρείοι έχουν 5 χρόνια τώρα γονατίσει τους αδύναμους πολίτες. Τα χαράτσια και οι φόροι λειτουργούν σαν μέτρα καταστολής ενώ το χυδαίο πελατειακό κράτος δεν έχει αλλάξει. Παραμένει διεφθαρμένο και κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των νταβατζήδων.
Εχουν λοιπόν κάθε δικαίωμα να πηδάνε και να πηδιούνται. Κατανοητή ακόμη και η σε βαθμό γελοιότητος φιλαρέσκειά τους-όπως εκείνη του Κατρούγκαλου που πατάει στις μύτες των ποδιών του για να φαίνεται πιο ψηλός στις φωτογραφίες.
Το ότι η εξουσία είναι αφροδιασιακό αποτελεί "μυστικό" αιώνων.
Ακόμη και ο πιο αποτυχημένος υπουργός του Τσίπρα έχει σύζυγο η οποία είναι 130 χρόνια νεώτερή του (και φίλη της Περιστέρας).
Tην παραμύθιασε όπως τη "φοιτητριούλα που σε έχει ερωτευτεί" του Σαββόπουλου.
Μαγκιά τους. Το θέμα είναι να μην πηδάνε με την ανικανότητά τους όλους εμάς.
Οσο αφορά την λίστα όσων ενεπλάκησαν στην διαπραγμάτευση με τους Τροικανούς και  παντρεύτηκαν ή χώρισαν πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει σε lifestyle εφημερίδα.
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα...
http://kourdistoportocali.com/post/47286/sex