29 Νοε 2015

Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Ο Τσίπρας έχει 11 βαρίδια – βουλευτές! Τον απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό»

ÁÈÇÍÁ- ÓÕÌÂÏÕËÉÏ ÔÙÍ ÐÏËÉÔÉÊÙÍ ÁÑ×ÇÃÙÍ ÓÔÏ ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ ÌÅÃÁÑÏ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)Στα όσα συνέβησαν χθες κατά τη μαραθώνια αλλά και θυελλώδη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο αναφέρθηκε, σήμερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης,
υποστηρίζοντας για πολλοστή φορά δεν θα γίνει «τσόντα» κανενός.
Ειδικότερα, με αφορμή την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να έχει κατ” ιδίαν συνάντηση με τον Βασίλη Λεβέντη προκειμένου να συζητήσουν τα 9 σημεία που είχε θέσει η Ένωση Κεντρώων προκειμένου να στηρίξει την κυβένηση, ο κ. Λεβέντης ήταν ξεκάθαρο: «Ο Τσίπρας θέλει να με εκβιάσει. Δεν θα γίνουν εκπτώσεις στα 9 σημεία. Δεν προτίθεμαι να συρθώ σε ρόλο τσόντας υπό εκβιαστικές διαδικασίες». Κι ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «δεν θα αντικαταστήσω κανέναν βουλευτή που δεν θέλει να ψηφίσει. Ο Τσίπρας έχει ακόμα βαρίδια μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ». Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη 11 βουλευτές απειλούν τον πρωθυπουργό ότι δεν θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό.
Τέλος, αναφερόμενος στα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο -σε αυτή την περίπτωση- να είναι πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν έχει σημασία που θα είναι ο πρωθυπουργός, αλλά να είναι τεχνοκράτες οι υπουργοί.
http://www.crashonline.gr/