27 Νοε 2015

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ… ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΜΑΡΑ! – «ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ

Ιδιαίτερα σημαντικό πλήγμα δέχεται ο ένας εκ των υποψηφίων προέδρων της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα φαβορί για την αρχηγία του γαλάζιου κόμματος (μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη), μετά τη ..
δήλωση-προτροπή του Μάκη Βορίδη προς τον Αλέξη Τσίπρα για να παραιτηθεί και να αναλάβει ξανά πρωθυπουργός με τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ και τη συμμετοχή κι άλλων κοινοβουλευτικών δυνάμεων.  
«Οι μάσκες έπεσαν», έλεγε κορυφαίο καραμανλικό στέλεχος, μιλώντας στο RedPepperNews.gr, την ώρα που, σαν να μην έφθαναν όσα ήδη είχα, ήρθε και η παραδοχή των πραγματικών προθέσεων από το περιβάλλον Σαμαρά, φτάνοντας έτσι στα ύψη το εσωκομματικό θερμόμετρο.  Ο κ. Μάκης Βορίδης, ο οποίος προσφάτως δήλωσε υποστηρικτής του Απόστολου Τζιτζικώστα και σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του RedPepperNews.gr φέρεται να έχει διασφαλίσει την αντιπροεδρία της ΝΔ (προεδρία της κοινοβουλευτικής ομάδας), τάχθηκε ανοιχτά, την Πέμπτη το βράδυ από το βήμα της Βουλής, υπέρ της επιστροφής του Αντώνη Σαμαρά στη θέση του πρωθυπουργού!
Ειδικότερα, η ένταση ενισχύθηκε όταν ο Μάκης Βορίδης πρότεινε ξεκάθαρα να ξαναγίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, δηλώντας αυτολεξεί: «Αν υπάρχει χρεία συναίνεσης να παραιτηθείτε κ. Τσίπρα, να στηρίξετε νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και να συνεχίσουμε όλοι μαζί από εκεί που το έχουμε αφήσει…»!
«Αυτό είναι ανέκδοτο», ακούστηκε να λέει σε συνάδελφο του, βουλευτής και πρώην υπουργός, που πρόσκεινται στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, περπατώντας αμέσως μετά την αποκαλυπτική τοποθέτηση του πρώην υπουργού υγείας (και όχι μόνο – επί Σαμαρά), στο περιστύλιο της Βουλής…
http://redpeppernews.gr/