30 Νοε 2015

Αυτοί είναι οι ιδιοκτήτες της εταιρίας που καταγγέλλει η ΝΔ για το φιάσκο (φωτό)

Συνεχίζονται οι αλληλοκατηγορίες και το μπαλάκι ευθυνών στη Νέα Δημοκρατία, ανάμεσα στη Συγγρού και τους ιδιοκτήτες της
εταιρίας Infosolutions που οδήγησε στο εκλογικό φιάσκο. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δείχνει την «αμαρτωλή» εταιρία και ζητά να κινηθούν νομικές διαδικασίες εναντίον της, ενώ από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Infosolutions αφήνουν, μέσω της εφημερίδας «Αγορά» σαφείες αιχμές ότι δεν αποκλείεται να έγινε σαμποτάζ και απαντά με αγωγές εναντίον της Συγγρού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος της Κυριακής, ο ένας εκ των ιδιοκτητών είναι ο Θανάσης Κλωνάρης, νεαρός επιχειρηματίας, γόνος εύπορης οικογένειας των νοτίων προαστίων της Αθήνας, με προτίμηση στα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα. Φέρεται, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ως βασικός υπεύθυνος της εταιρίας μαζί με τη συνεταίρο του, Έλενα Τυρμάκη.
Πως επέλεξαν την Infosolutions 
Όπως γράφει η εφημερίδα «το Πρώτο Θέμα», την Infosolutions επέλεξαν δύο επιτροπές της ΝΔ, μια τεχνική και μία υπεύθυνη για τις προμήθειες. Έτσι σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΦΕ και γραμματέα της ΝΔ ,Ανδρέα Παπαμιμίκο οι υποτιθέμενες σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά δεν θα μπορούσαν να έχουν διαδραματίσει απολύτως κανένα ρόλο.
Η εταιρία-φάντασμα
Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, ο κ.Κλωνάρης και η κα Τυρμάκη έγιναν περιζήτητοι –αλλά και εξίσου άφαντοι. Και μπορεί αρχικά να εμφανίστηκε για λίγο ο κ.Κλωνάρης, προκειμένου να δηλώσει ότι θα επιστρέψει την προκαταβολή της αμοιβής που είχε εισπράξει, κατόπιν όμως εξαφανίστηκε.
Ο πατέρας του κ.Κλωνάρη, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα για τον γιο του, είπε χαρακτηριστικά:
Δεν πρόκειται να σας πει τι έγινε με τις εκλογές της ΝΔ, ούτε και σε μένα λέει. 
Αν και ως έδρα της εταιρείας έχει δηλωθεί η διεύθυνση "Αγίου Νικολάου 48 "στην Γλυφάδα, σήμερα δεν υπάρχει εκεί το παραμικρό ίχνος της Infosolutions. Στη θέση της λειτουργεί ένα γραφείο για φοροτεχνικές, λογιστικές κτλ εργασίες, οπότε είτε η συγκεκριμένη διεύθυνση δεν ίσχυσε ποτέ, είτε το ζεύγος Κλωνάρη-Τυρμάκη αποφάσισε να εξαφανίσει κάθε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό ίχνος μετά το φιάσκο με τις εκλογές της ΝΔ. Μάλιστα, η κα Τυρμάκη, η οποία μέχρι πριν από λίγες μέρες δήλωνε στη σελίδα της στο Facebook «μάνατζερ της Infosolutions», έσπευσε να αφαιρέσει την επαγγελματική της ιδιότητα. Αλλά και ο κ.Κλωνάρης κατέβασε όλους τους λογαριασμούς του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
Ο "κύριος Infosolutions"
Ο κ.Κλωνάρης είναι 41 ετών, ζει σε πολυτελή μονοκατοικία στη Βούλα και του αρέσουν τα ακριβά αυτοκίνητα. Έχει δύο αδέρφια, ο πατέρας του είναι διακεκριμένος γιατρός και η μητέρα του συμβολαιογράφος.
Ο κ.Κλωνάρης έχει κάνει σπουδές προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ στην σχολή γνώρισε τον έρωτα του την κα Τυρμάκη. Το 2003 ο κ.Κλωνάρης άνοιξε μαζί με δύο φίλους τους μια τηλεπικοινωνιακή και εμπορική εταιρεία με τον τίτλο Infinity ΕΠΕ. Η εταιρεία έκλεισε το 2013, ενώ σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα και τότε ο κ.Κλωνάρης είχε δηλώσει αρκετές διευθύνσεις, αν και κανείς από τους γείτονες δεν μπορούσε να θυμηθεί, ότι υπήρξε κάποια εταιρεία Infinity.
H κα Τυρμάκη το 2006 είχε ιδρύσει την εταιρεία Infolearning Services με αντικείμενο τη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων. Στο σημείο, όπου θα έπρεπε να βρίσκεται η εταιρεία, σήμερα υπάρχει μια... σχολή μαγειρικής για παιδιά.
πηγή: Πρώτο Θέμα