26 Νοε 2015

ΓΙΑΤΙ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν πρεπει να παει στο συμβουλιο αρχηγων!!

γραφει ο ποντικος της ΣΥΓΓΡΟΥ.
Ο ΑΛΕΚΟΣ αρχιζει να βρισκει δυσκολα...επειτα απο την ψηφιση των κατασχεσεων αρχισε η ραγδαια πτωση της δημοτικοτητας του και τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ πηραν αποτομη ταχυτητα στην πτωση!!!
Με την δηθεν συναινεση σε
μειζονα εθνικα θεματα προσπαθει να εγκλωβισει την Ν.Δ ....συμμετοχη ..... στο εγκλημα που συντελειται και θα κορυφωθει με το ασφαλιστικο.
ΒΛΕΠΕΙ οτι μια 10 -δα βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ εχει στυλωσει τα ποδια και δεν ειναι διατεθιμενη νατα ψηφισει και ψαχνει συνεταιρους στο εγκλημα του ασφαλιστικου.
Ο ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ο προσωρινος του προσωρινου δεν εχει καμμια πολιτικη νομιμοποιηση απο κανενα οργανο του κομματος για να μας εκπροσωπησει!!!
ΕΑΝ ομως προσελεθει οπως μας πληροφορουν τα παπαγαλακια της ΣΥΓΓΡΟΥ για να ακουσει μονο...ΤΟΤΕ η Ν.Δ αποκτησε για πρωτη φορα ενα αρχηγο ΜΟΥΓΓΟ!!!
Η αποτυχια του ΤΣΙΠΡΑ -ΚΑΜΜΕΝΟΥ με την λεηλασια που εκαναν στα αποθεματικα των ταμειων ΔΕΝ πρεπει να βρουμε συνενοχο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
Το θεμα του προσφυγικου ειναι οντως σοβαρο εθνικο θεμα και πρεπει να σταματησει με πολιτικη σκληρη βουληση που ειναι :
Η ΑΜΜΕΣΗ πρωτοβουλια με οποιονδηποτε τροπο να σταματησουν την εισροη των μεταναστων και η γρηγορη εξοδος οσων εχουν ελθει μεχρι αυτην στην στιγμη στην ΕΛΛΑΔΑ.
Η πολιτικη της πολυτισμικοτητας την εφηρμοσε η ΓΑΛΛΙΑ και τωρα εισπραττει το τιμημα.
70 και πλεον χρονια οι αλλοδαποι δεν μπορεσαν να αφομοιωθουν στον δυτικο τροπο ζωης και ΤΩΡΑ εκδηλωνουν τα ενστικτα τους!!! για τον τροπο ζωης μας...
ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ η πολιτικη της  συνυπευθυνοτητος ,περα για περα επικινδυνο παιχνιδι.