26 Νοε 2015

ΒΟΜΒΑ ....Ο ΒΟΡΙΔΗΣ πουλησε τον ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ και ζηταει επιστροφη ΣΑΜΑΡΑ...Το ακουσες ΤΟΛΗ,σου τα λεγαμε απο τον ΦΩΝΑΚΛΑ!!!

Ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στη Βουλή ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης και της δημιουργίας νέας με κορμό τη ΝΔ και Πρωθυπουργό τον… Αντώνη Σαμαρά!
Παραίτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και σχηματισμό νέας με κορμό την ΝΔ
και πρωθυπουργό τον κ. Αντώνη Σαμαρά ζήτησε ο κ. Μάκης Βορίδης συνεχίζοντας την επίδειξη… δύναμης που έχει ξεκινήσει σήμερα στην Βουλή από στελέχη που πρόσκεινται στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού.
«Ξαφνικά ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε την εθνική συνεννόηση. Για ποιο; Να κόψουμε συντάξεις που εμείς δεν θα φέρναμε; Για τα σπασμένα των 8 μηνών; Για να πάρουμε τις ευθύνες των δικών σας επιλογών ή για να συμπράξουμε στην φοροεπιδρομή και εξόντωση της οικονομίας
Συνεννόηση μπορεί να υπάρξει. Πρέπει να ομολογήσετε ότι κάνατε λάθος και να ζητήσετε συγχώρεση. Η έμπρακτος μετάνοια να γίνει με παραίτηση κυβέρνησης, που είναι σημαντικό πράγμα. Παραιτείστε κι επιστρέφουμε εκεί που ήμασταν. Στηρίζετε κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και πάμε από κει το αφήσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά.
http://ysterografa.gr/