25 Νοε 2015

Ο Τζιτζικώστας πρότεινε εκλογές στην… επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου!

Ο απολιτίκ χαρακτήρας της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα και της καμπάνιας που έτρεξε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας όλο το προηγούμενο διάστημα με…
campaign manager τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, όπως τον κατήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιβεβαιώθηκε και απόψε, με το non-paper που έστειλε το επιτελείο του, για την εισήγησή του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος την Κυριακή του… φιάσκου, όταν κανείς δεν γνώριζε το πόσο μεγάλο ήταν το πρόβλημα που προέκυψε, είχε ζητήσει να γίνουν εκλογές… αυτή την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, επιδεικνύοντας προχειρότητα, αυτή τη φορά πρότεινε να γίνουν οι εκλογές στις 6 Δεκεμβρίου.
Δηλαδή, στην… επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που παραδοσιακά δοκιμάζεται η Αθήνα, και τα μέτρα ασφαλείας στην πρωτεύουσα και άλλες πόλεις διαμορφώνουν ένα ζοφερό σκηνικό, κάθε άλλο παρά τέτοιο που θα επέτρεπε σε ένα κόμμα να κάνει εκλογές για την ηγεσία του.
“Εκλογές το ταχύτερο, ακόμα και στις 6/12”, αναφέρει χαρακτηριστικά το 5ο σημείο από το non-paper του επιτελείου Τζιτζικώστα, καθώς φαίνεται ότι κανείς από τους συνεργάτες του δεν συνδύασε τη φορτισμένη σημειολογία εκείνης της ημέρας με την πρόταση που κατέθεσε ο Περιφερειάρχης.
http://ysterografa.gr/politics/%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%AD/