27 Νοε 2015

Όχι από Φώφη Γεννηματά στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το ασφαλιστικό...και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα παει ????

Ένα ηχηρό «όχι» εισέπραξε από την Φώφη Γεννηματά ο πρωθυπουργός, όταν κατά την προσπάθειά του να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για την σύγκληση του συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάλογος που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με την Φώφη Γεννηματά ήταν έντονος, καθώς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε αντιρρήσεις για την ατζέντα της σύσκεψης. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε στον πρωθυπουργό ότι θα πάει στην σύσκεψη αλλά μόνο για να συζητήσει για το προσφυγικό και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή που αφορούν την ασφάλεια και τα εθνικά μας θέματα. Η κυρία Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί διάλογο σε αυτό το επίπεδο για το ασφαλιστικό.
«Αν ήθελες να μας ενημερώσεις για το ασφαλιστικό θα μπορούσες να το κάνεις στη Βουλή με προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση ή στην ΟΚΕ (Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή). Γι' αυτό και δεν θα συμμετάσχω σε τέτοια συζήτηση» είπε κατά πληροφορίες η κυρία Γεννηματά στον κ. Τσίπρα αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από την Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών πάει στο Ασφαλιστικό.
Κατά πληροφορίες, ο πρωθυπουργός προσπάθησε να μεταπείσει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επιχειρηματολογώντας ότι το ασφαλιστικό είναι ένα θέμα που αφορά τις μέλλουσες γενιές, για να του απαντήσει η κυρία Γεννηματά ότι και η Παιδεία είναι εθνικό θέμα αλλά έσπευσες να κάνεις αλλαγές με τον... Μπαλτά και χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση.
παραπολιτικα