9 Φεβ 2016

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Το Μαξίμου «αδειάζει» τον Καμμένο για τα περί εκλογών – «Αυτά δεν ευνοούν τα συμφέροντα της χώρας»

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ// ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÐÑÏÕÐÏËÏÃÉÓÌÏ 2016.(EUROKINISSI-ÆÙÍÔÁÍÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ)
Σύννεφα φαίνονται πως συγκεντρώνονται πάνω από τη συγκυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί προσφυγής στο ελληνικό λαό.

Όπως φαίνεται η συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας (σσ. δημοσιεύθηκε τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας στην Τεχεράνη) άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιάς της εκλογολογίας των τελευταίων μηνών, ενώ έπιασε απροετοίμαστο το επιτελείο του πρωθυπουργου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανώτατη κυβερνητική πηγή σχολίασε χθες από την Τεχεράνη «Είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές. Κάθε τρεις μήνες; Είστε με τα καλά σας;». Όπως προκύπτει, μπορεί ο εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ να είπε κάτι που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στο Μέγαρο Μαξίμου,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στα σχέδια του πρωθυπουργικού επιτελείου ήταν αυτό να ειπωθεί και δημοσίως.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αφού η πλειοψηφίας των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψαν τα σενάρια των εκλογών, σειρά πήρε σήμερα και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. «Αυτά δεν ευνοούν τα συμφέροντας της χώρας» είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος κατα τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το κυβερνητικό επιτελείο είναι ιδιαίτερα επικριτικοί για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, το οποίο στοχοποιούν ότι έριξε νερό στον μύλο της εκλογολογίας τη στιγμή που η κυβέρνηση βάλλεται από παντού, ενώ παραμένει ανοιχτή η αξιολόγηση από τους δανειστές. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι καταλογίζουν «προσωπική στρατηγική» στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.
http://www.crashonline.gr/