31 Μαΐ 2016

Παλι προεδρος ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στα ΤΑΞΙ ..για 5η φορα σαρωσε!!


Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στις εκλογές του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών...
Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) μετρά ο Θύμιος Λυμπερόπουλος. Η ανεξάρτητη παράταξή του αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια των εκλογών που ολοκληρώθηκαν

χθες, καταλαμβάνοντας 12 από τις 21 έδρες της διοίκησης και ποσοστό άνω του 50%. Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος παραμένει πρόεδρος των αυτοκινητιστών της Aττικής. 

Η ανεξάρτητη παράταξη του Θύμιου Λυμπερόπουλου ήταν η μεγάλη νικήτρια των εκλογών αφού απέσπασε 12 έδρες (από τις 21) και ποσοστό μεγαλύτερο από το 50%.
Πρόεδρος των αυτοκινητιστών στην Αθήνα επανεξελέγη ο Θύμιος Λυμπερόπουλος

Πέντε έδρες κατέβαλε η «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία» (παράταξη που πρόσκειται στο Κ.Κ.Ε), δύο έδρες η «Ενιαία Κίνηση Ταξί», μία έδρα η παράταξη «Ενιαίο Ενωτικό» και μία ο ΛΑΣΙΤΑ (παράταξη της Χρυσής Αυγής).

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος δήλωσε:
«Αυτή είναι μια καθαρή νίκη του ανεξάρτητου συνδικαλισμού. Δεν στραγγαλιστήκαμε από κομματικά πρότυπα και δεν κοροϊδέψαμε ποτέ κανέναν. Υπηρετούμε μόνο το επάγγελμα του ταξιτζή και αγωνιζόμαστε μαζί με όλη την ελληνική κοινωνία για δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση της εργασίας μας. Θεωρούμε ότι η οικονομία πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το αντίθετο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτή υπερψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μου».