23 Μαΐ 2016

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Μια από τα ίδια και πάλι η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. Ο πρωθυπουργός αμυνόμενος προσπαθούσε να πείσει για την αναγκαιότητα των μέτρων, ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στόχευε προσωπικά τον...

πρωθυπουργό για την οικονομική πολιτική, οι υπόλοιποι πρόεδροι των αντιπολιτευτικών κομμάτων τα έβαζαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, δεν γίναμε σοφότεροι από την συζήτηση στη Βουλή.
Υπάρχει όμως ένα βασικό ερώτημα που ούτε χθες μπόρεσε να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, όπως λένε στη ΝΔ είναι "εν αναμονή πρωθυπουργός".
Ζητά εκλογές και καλά κάνει αφού έχουμε... συνηθίσει στην Ελλάδα όποιος είναι στη θέση του να θέλει κάλπες από την επομένη των εκλογών.
Τι διαφορετικό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα έχει να παρουσιάσει η ΝΔ όσον αφορά τα πλεονάσματα, την συνεχή αύξηση των φόρων και τα δημόσια έσοδα; Θα δεσμευτεί κάποια στιγμή ο σημερινός αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα μειώσει τους φόρους που προέκυψαν από την τελευταία συμφωνία; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα και μέχρι στιγμής δεν έχει απαντηθεί...

Fimotro