23 Μαΐ 2016

Έτοιμα για τη ΝΔ, τα σάπια πολιτικά φρούτα της ΔΗΜΑΡ

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τα σάπια φρούτα της ΔΗΜΑΡ. Όψιμοι μεταρρυθμιστές, στο ντεμί λαϊκιστές, υμνητές...
του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη και πάνω απ’ όλα υβριστές του Κώστα Καραμανλή.
Είναι και η περίπτωση του νεαρού

(μόνο σε ηλικία) Ανδρέα Παπαδόπουλου.Κουβαλάει τη νοοτροπία εκείνων των πολιτικά ανευθυνο-υπεύθυνων που είχαν την όρεξη να ρίξουν την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, για να φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
Στη συνέχεια μοιράστηκαν ως «αριστερά» στελέχη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ και κάποιοι απορροφήθηκαν από το νέο-ΠΑΣΟΚ.
Η κυβερνητική τους ιδεολογία τους κορυφώθηκε στο μαύρο της ΕΡΤ, όπου εκεί βάλτωσε στο μαύρο του μυαλού τους, ίσως γιατί η ΔΗΜΑΡ (τους) φτιάχτηκε για να σώσει τις πανάκριβες παραγωγές της δημόσιας τηλεόρασης με τις μηδενικές τηλεθεάσεις.
Ίσως και η περίπτωση του Φώτη Κουβέλη που σήμερα παρακαλεί να γίνει υπουργός του μνημονιακού Τσίπρα, να επαληθεύει τον κανόνα της πολιτικής ασυναρτησίας αυτών των κουτοπόνηρων αριστερών οπορτουνιστών.

Τυχαίο ότι ο Φώτης Κουβέλης είναι ο πολιτικός μέντορας του Ανδρέα Παπαδόπουλου;

Για ποιον ακόμη λόγο ο Ανδρέας Παπαδόπουλος είναι οπορτουνιστής (πέρα του ότι είχε δάσκαλο τον Κουβέλη); Διότι «έμαθε» πως στη «μεταρρυθμιστική» ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν θέση οι συνεργάτες του Κώστα Σημίτη και του Στέφανου Μάνου… άρα οι ορκισμένοι εχθροί του Κώστα Καραμανλή.
Σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο, και ο άνεργος πολιτικά Ανδρέας Παπαδόπουλος, προσπαθεί να φτιάξει το διαβατήριό του για τη νέα ΝΔ και ταυτίζει τον Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα και ορίζει το δικό του πολιτικό «είναι» ως τάχαμου μεταρρυθμιστικό.
Συνεχίζει δηλαδή την εσωκομματική προεκλογική εκστρατεία λάσπης κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπου γινόταν ταύτιση των Καραμανλικών με τους Συριζαίους, για να αποδομηθεί η αντιπολιτευτική ικανότητα του πρώην Προέδρου της ΝΔ (παραβλέποντας πως η Καραμανλική ΝΔ με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ξεπέρασε το 28% στις εθνικές εκλογές, ποσοστό που τώρα βλέπει με το κιάλι).
Τα πρόσφατα άρθρα του πολιτικού τέκνου του Φώτη Κουβέλη, κατά τα οποία εξυμνεί τους Σημίτη – Παπανδρέου των Ιμίων του Χρηματιστηρίου και του Μνημονίου και φορτώνει στον Καραμανλή …που αρνήθηκε εξοπλιστικά, που έβαλε βέτο στα Σκόπια, που έφερε τον αγωγό από τη Ρωσία και που είπε την αλήθεια πριν η Ελλάδα περάσει στην τραγωδία του «λεφτά υπάρχουν», σε αυτόν τον Καραμανλή, ο αδιάβαστος «αριστερός πατριώτης» Ανδρέας Παπαδόπουλος, φορτώνει την κατάντια της χώρας.

Η κατάντια όμως είναι όλη δική του, που για να κερδίσει την αυριανή «καρέκλα», γλείφει εκεί που έφτυνε…

Και η ώρα του Καραμανλισμού είναι πολύ κοντά. Μετά λόγου γνώσεως!

Πηγή