5 Μαΐ 2016

Νάντια Χαλαμανδάρη: Εγκυος στο παιδί του πρίγκιπα της Ισπανίας η Ελληνίδα δημοσιογράφος [εικόνες]



Η ιστορία τους έχει απασχολήσει τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ πρόσφατα ξεκίνησαν να παίρνουν φωτιά και στην Ελλάδα, έπειτα από την κοινή εμφάνισή τους στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα.

Εκεί η πρασινομάτα Νάντια Χαλαμανδάρη, η δημοσιογράφος που έγινε γνωστή όταν πριν από 10 χρόνια παρουσίαζε το στο Star το «Αντι-δελτίο» του καναλιού μαζί με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, εμφανίστηκε με φουσκωμένη την κοιλίτσα της, έχοντας δίπλα της τον πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο της Ισπανίας! Αμέσως τα φλας πήραν φωτιά, με την όμορφη Νάντια να χαμογελάει.

Φωτογραφία: Hello



Η δημοσιογράφος, όπως αναφέρει το ισπανικό περιοδικό HOLA, περιμένει αγοράκι, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο, καθώς ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε και ξάδερφος του πατέρα του παιδιού της Νάντιας έχει δύο κοριτσάκια από τον γάμο του με τη Λετίσια.

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στα Μετέωρα

Ποιος είναι όμως ο πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο; Πρόκειται για τον γιο της Ινφάντα Πιλάρ, της αδερφής του Χουάν Κάρλος που το 2014 παραιτήθηκε παραδίνοντας τον θρόνο στον Φίλιππο. Ο πρίγκιπας είναι μόλις 41 ετών και για πολλά χρόνια ήταν παντρεμένος με τη Monica Martín Luque, από την οποία έχει πάρει διαζύγιο.


Πώς γνωρίστηκαν
Η Νάντια δεν έκρυψε ποτέ τον έρωτά της για τον Φερνάντο. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα.


Και οι δυο τους άρχισαν να κάνουν ταξίδια, η Νάντια στη Μαδρίτη και ο Φερνάντο στην Αθήνα. Έτσι ο έρωτάς τους κρατήθηκε ζωντανός, όπως φαίνεται και από τις κοινές φωτογραφίες που δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα η δημοσιογράφος. Λίγο αργότερα ήρθε η εγκυμοσύνη, με τις πληροφορίες να θέλουν όταν γεννηθεί το μωρό το ζευγάρι να μένει μόνιμα στην Ισπανία.










Φωτογραφίες: Nadia Halamandari /Facebook, Instagram