1 Μαΐ 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πρώην πρωθυπουργός και η φίλη του σε βίλα εφοπλιστή για τις διακοπές του Πάσχα!

skiathos

Στη Σκιάθο βρίσκεται από την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, φιλοξενούμενος του εφοπλιστή Ανδρέα Ποταμιάνου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, θα μείνει τις ημέρες του Πάσχα στο νησί, όπου βρίσκεται και η φίλη του γυμνάστρια Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου. Χθες το βράδυ, ο κ. Παπανδρέου, χωρίς την φίλη του, συνέφαγε με τον κ. Ποταμιάνο και περί τους δεκαπέντε φίλους του στο νησί του Παπαδιαμάντη, στην ταβέρνα «Μπακάλικο» στην παραλία του νησιού, προς το αεροδρόμιο. Στην πάρα πολύ όμορφη ταβέρνα, οι συνδαιτυμόνες έφαγαν ψάρια, τα οποία είχαν από το πρωί παραγγελθεί. Η κουβέντα μεταξύ τους δεν ήταν δυνατόν να μην έχει ως κύριο «μενού την πολιτική και ο Γ. Παπανδρέου άκουγε προσεκτικά τις απόψεις των ομοτράπεζων του, ενώ ορισμένοι του θύμισαν την τελευταία του επίσκεψη στο Βόλο, όπου έγινε «δεκτός» από τον Αχιλλέα Μπέο.
Ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την Ανάσταση, μαζί με τους φίλους του θα γευθεί τους μεζέδες που θα έχει ετοιμάσει πάλι το «Μπακάλικο». Ο πρώην πρωθυπουργός, μένει στη βίλα Ποταμιάνου, σε μια από τις καλύτερες περιοχές του νησιού, στο Καλαμάκι, όπου περνά ήρεμες διακοπές, κάνοντας βέβαια και την άθληση του, στην οποία τον βοηθά και η Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου, η οποία για χρόνια έζησε στη Σκιάθο με την οικογένεια της και ο πατέρας της οποίας έχει μια από τις πιο γνωστές γκαλερί του νησιού. Τα τελευταία χρόνια η Άρτεμις ζει στη Αθήνα, όπου και δραστηριοποιείται σε γνωστό γυμναστήριο της Κηφισιάς, όπου μαθητής της στο πιλάτες είναι ο Γ. Παπανδρέου. Η γνωριμία του πρώην πρωθυπουργού με την Άρτεμις έγινε στη Σκιάθο και από τότε οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές, αλλά ποτέ δεν κατάφερε ο φακός να τους εντοπίσει μαζί.
Πηγή: magnesianews.gr