6 Μαΐ 2016

ΠΑΤΡΑ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΣΟΚ! Παπά- επιδειξίας στα Ζαρουχλέϊκα! Κυκλοφορεί γυμνός… ακόμη και στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Έτριβε τα μάτια της η νεαρή γειτόνισσα στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων βλέποντας …. «φάτσα κάρτα» το σεξουαλικό μόριο ενός ιερέα, ο οποίος είχε κατεβάσει το φερμουάρ του παντελονιού του, και…
ουρούσε στο μπαλκόνι του!
Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε, κοίταξε επίμονα να δει… μήπως κάνει λάθος, ή μήπως έφταιγε… η «τσίμπλα στο μάτι», όμως διαπίστωσε πως η όρασή της δεν είχε πρόβλημα!
Η 30χρονη γειτόνισσα (τα πλήρη στοιχεία της στην εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας) κοίταξε και στα μάτια τον ιερέα να δει… μήπως ευαισθητοποιηθεί και αλλάξει «στάση», όμως εκείνος καίτοι κατάλαβε ότι τον κοιτούσε… συνέχισε το «έργο» του!
«Είχα ακούσει κατά καιρούς ότι ο παππάς κυκλοφορούσε γυμνός στο μπαλκόνι αλλά και την αυλή του σπιτιού του, αλλά δεν το πίστευα! Η δεν ήθελα να το πιστέψω. Τώρα όμως… τον είδα και πείστηκα. Είναι αθεόφοβος. Τέλος» μας δήλωσε η νεαρή γυναίκα.
Πολλές φορές ο συγκεκριμένος ιερέας έχει απασχολήσει την γειτονιά του. Γυναίκες τον έχουν δει να κυκλοφορεί και στο σπίτι με την «αδαμιαία» περιβολή (λέτε να νομίζει πως έτσι θα πάει στον Παράδεισο;) ενώ σε άλλες περιπτώσεις βγαίνει και στο μπαλκόνι του επιδεικνύοντας με θρασύτατη άνεση… τα «προσόντα» του!
Όλες πλέον στην γειτονιά πιστεύουν πως το κάνει επίτηδες για να προκαλεί. Κάποιες φορές δε, ουρεί κιόλας, προφανώς για να έχει την δικαιολογία ότι… άνοιξε το φερμουάρ του… λόγω ανάγκης! Αλλά από την άλλη… είναι τόσο μακριά η τουαλέτα του σπιτιού του;
Έτσι οι περισσότερες βγάζουν το συμπέρασμα πως ο παππάς είναι επιδειξίας! Και μάλιστα στα Ζαρουχλέικα οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν! Όμως οι γυναίκες δεν έχουν προβεί σε κάποια παρατήρηση σεβόμενες… το ράσο που φοράει! Στην πράξη όμως απεδείχθη πως εκείνος… διόλου το σέβεται!
Δεν γνωρίζουμε αν ο Μητροπολίτης Πατρών γνωρίζει τα περιστατικά ή αν έχουν φθάσει στα αυτιά του καταγγελίες από τις συγκεκριμένες γυναίκες. Το μόνο βέβαιο είναι πως μετά το ρεπορτάζ του «Κόσμου», η παρέμβασή του θα είναι άμεση. Γιατί ακόμη και αν ο συγκεκριμένος ιερέας αντιμετωπίζει ψυχιατρικού είδους πρόβλημα (δεν δικαιολογείται διαφορετικά η ανωμαλία του) καλό θα είναι να του παρασχεθεί κάποια βοήθεια ώστε να μην γίνεται αντικείμενο δικαιολογημένου σχολιασμού και επικρίσεων στη γειτονιά!
 dete.gr