27 Μαΐ 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! Ποια πισώπλατη μαχαιριά έδωσε ο Μωραΐτης στην Φώφη...



Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! Η επικοινωνιακή ομάδα της Φώφης… είναι ΚΙΔΗΣΟ!

Είναι απίστευτο αλλά αληθινό:

Την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου χθες, από την Πάτρα… άδειαζε μεγαλοπρεπώς τη Φώφη Γεννηματά, μηδενίζοντας την όποια πιθανότητα συμπόρευσης μαζί της και προαναγγέλλοντας την επάνοδο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ του «στην Κάλπη», οι βασικοί της συνεργάτες που ασχολούνται με τα Επικοινωνιακά του ΠΑΣΟΚ… την άδειαζαν απροκάλυπτα!

Πως το έκαναν αυτό; Με τον πιο απλό και προπαγανδιστικό τρόπο: 

Τα «δικά τους» sites, the caller στην Αθήνα  και (στην Ναυπακτία) Npress.gr μετέδιδαν απευθείας την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου που… κεραυνοβολούσε το σημερινό ΠΑΣΟΚ, το οποίο οι ίδιοι, υποτίθεται πως υπερασπίζονται και τροχιοδρομούν επικοινωνιακά!


Είναι κοινό μυστικό, συγκεκριμένα, ότι τα sites αυτά είναι (τουλάχιστον) φίλα προσκείμενα στον πρώην υφυπουργό Θάνο Μωραΐτη ο οποίος αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ παραμονές εκλογών του Ιανουαρίου 2015, προσχώρησε στο ΚΙΔΗΣΟ αλλά στη συνέχεια επανήλθε στο ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνοντας μάλιστα επιτελικό ρόλο ως συντονιστής της επικοινωνιακής ομάδας και γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας, στο πλευρό της κ. Γεννηματά!!

Βεβαίως, θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι άνθρωποι… κάνουν και μια δουλειά επαγγελματική, με τους Ιστότοπους που έχουν για να ζουν, αλλά δεν το εξέλαβαν έτσι κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ με το εξής απλό επιχείρημα: 

«Όταν είσαι στην Επικοινωνία της Φώφης και στον λεγόμενο «Πρωινό καφέ» και στον σχεδιασμό πολιτικής, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ταυτόχρονα να μεταδίδεις τον Παπανδρέου… στη Διαπασών, ιδιαίτερα όταν έφυγες από αυτόν και… μεταγράφηκες στη Φώφη με… δόξα και τιμή. Αυτό είναι πισώπλατη μαχαιριά»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-Gr, η  περίεργη  αυτή συμπεριφορά των ανθρώπων της επικοινωνίας της Φώφης ήδη έχει θυμώσει τους πολύ κοντινούς της ανθρώπους που πλέον εισηγούνται αλλαγές και νέες καταστάσεις στην επικοινωνιακή ομάδα του ΠΑΣΟΚ, που ούτως ή άλλως είναι… ανύπαρκτη!

Προφανώς η επικοινωνία του ΠΑΣΟΚ… μπάζει από τα μέσα και είναι… και ολίγον ΚΙΔΗΣΟ.

Αναμένονται εξελίξεις…
http://www.press-gr.com/2016/05/blog-post_1777.html