5 Μαΐ 2016

Αποκάλυψη! Χρυσαυγίτης ο πατέρας της μικρής Μαρίας – Ύποπτη για σατανικές τελετές η μητέρα της! Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ που σοκάρει

Στην αποκαλυπτική φωτογραφία που φέρνει το youweekly.gr στην επικαιρότητα θα δείτε τον πατέρα της μικρής Μαρίας να ποζάρει με τα τατουάζ του αγκυλωτού σταυρού στο αριστερό στήθος και διάφορα άλλα τατουάζ που δείχνουν την πρόθεση και διάθεση του προς τον ναζισμό.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο πατέρας του κοριτσιού ερευνάται από την αστυνομία για ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα για τους λόγους της εξαφάνισης του κοριτσιού. Το θέμα είναι αν ο πατέρας είχε σχέση με αποκρυφιστικές τελετές ή όχι; Σύμφωνα με μελέτες, παλαιότερα και εκτός χρυσής αυγής, ακραία στοιχεία του ακροδεξιού χώρου είχαν μπει στην διαδικασία τελετών ακόμη και μαύρης μαγείας.

Διαβάστε πώς αφόρησε ο μητροπολίτης Πειραιώς τα μέλη της Χρυσής Αυγής ως σατανιστές…

Σε νέο «αφορισμό» της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ! Σε ανακοίνωσή του τη Μ. Δευτέρα με τίτλο «απάντηση στις συκοφαντίες της Χρυσής Αυγής» υποστηρίζει πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου «εμφορείται από τις ιδεοληψίες σατανιστών αποκρυφιστών» και «αγωνίζεται για την επιβολή του νεοπαγανισμού της Νέας Εποχής».

Όπως εξηγεί ο κ.Σεραφείμ είναι υποχρεωμένος να προστατεύσει τον λαό που διακονεί, από την παραχάραξη της αλήθειας και από την κίβδηλη πραγματικότητα. Γι’ αυτό το λόγο, λέει, απαντάει, στις συκοφαντίες που εκτοξεύτηκαν εναντίον του από το γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή Χρήστο Παππά ότι δήθεν ενεργεί ως εντολοδόχος διεθνιστικών Σιωνιστικών κέντρων.
Ο μητροπολίτης σημειώνει ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής... δείτε την συνέχεια εδώ.