30 Μαΐ 2016

Όσοι την παρακολούθησαν, κατάλαβαν ότι η Νέα Δημοκρατία με Κυριάκο Μητσοτάκη, ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή
Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1.
Όσοι την παρακολούθησαν, κατάλαβαν ότι η Νέα Δημοκρατία με Κυριάκο Μητσοτάκη, ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!
Πραγματικά και χωρίς την παραμικρή
εμπάθεια, η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γιώργο Παπαδάκη, θα πρέπει να γέμισε με ανασφάλειες όλο τον κόσμο του κόμματος.
Από πολιτικούς, στελέχη, μέχρι και τους ψηφοφόρους.
Θα μπούμε αμέσως στη ουσία, κάνοντας κάποιες πρόχειρες επισημάνσεις.
Διότι θα επανέλθουμε, αργότερα και εκτενέστερα.

Πρώτη επισήμανση.
Πρόγραμμα δεν υπάρχει, με επίσημη παραδοχή και με μια υπόσχεση ότι τον Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ θα είναι σε θέση, όχι να το παρουσιάσει ολοκληρωμένο, αλλά τους βασικούς άξονες του.
Δεν μας είπε όμως, γιατί εδώ και ένα μήνα ζητάει εκλογές χωρίς πρόγραμμα.
Επισήμανση δεύτερη.
Όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης αν θα εφαρμόσει αυτά που ψηφίστηκαν από τους ανίκανους ή θα τα αλλάξει, η απάντηση του ήταν για γέλια αλλά και για κλάματα.
Θα επαναδιαπραγματευθούμε με τους δανειστές, είπε.
Αλήθεια, οι δανειστές από τη στιγμή που πέτυχαν μια καλή συμφωνία γι΄αυτούς, έχουν κανένα λόγο να μπουν σε τέτοιες διαδικασίες;
Μήπως πίσω από την επαναδιαπραγμάτευση, κρύβετε ένα πέμπτο μνημόνιο;
Επισήμανση τρίτη.
Έχουμε τον τρόπο να προσελκύσουμε επενδυτές, είπε.
Το πως, άγνωστο.
Αν όμως σκεφθούμε τις τοποθετήσεις του, όσον αφορά την μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών των μεγάλων επιχειρήσεων, ερώτημα παραμένει το πως θα καλυφθεί αυτή η τρύπα που θα δημιουργηθεί.
Σε ποιόν θα μεταφερθεί ο λογαριασμός.
Επισήμανση τέταρτη.
Διαχώρισε το χθες με το σήμερα.
Ή μάλλον καλύτερα, αφόρισε το χθες, θέλοντας να τραβήξει διαχωριστική γραμμή με το σήμερα.
Και εκεί τελείωσε το παραμύθι της ενότητας.
Υιοθετήσαμε, κακώς, τακτικές λαϊκισμού του ΠΑΣΟΚ σε κάποια περίοδο κατά το παρελθόν, είπε, υπονοώντας τις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή.
Άδειασε τον Σαμαρά, υπενθυμίζοντας ότι διαφωνούσε με τη μή ψήφιση του πρώτου και καθοριστικού μνημονίου, λέγοντας επίσης πως τον Δεκέμβρη του 2014 τα πράγματα ήταν ΚΑΠΩΣ καλύτερα από σήμερα.
Πάει δηλαδή και το Success Story.
Επισήμανση πέμπτη.
Είπε ανερυθρίαστα, ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το να μείνει ευχαριστημένη η Μέρκελ, κάτι που έκανε ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση και σχολιάστηκε δυσμενώς μετά τη συνέντευξη από το πάνελ.
Επισήμανση έκτη.
Είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει η αυτοδυναμία και πως ακόμη και αν την πετύχει, θα συγκυβερνήσει με όλες τις ''φιλοευρωπαϊκές'' πολιτικές δυνάμεις.
Με λίγα λόγια, οι συμπόρευση με τους εγκληματίες και με τα ορφανά του Σημίτη.
Ας μας πει κάποιος, η Νέα Δημοκρατία που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν διαφέρει σε κάτι από τη Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου.
Και βεβαίως, Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί, για ποιό λόγο χρησιμοποιεί τη Νέα Δημοκρατία για να προωθήσει τις πολιτικές του ιδέες, για ποιό λόγο επιδιώκει να μεταλλάξει ένα ιστορικό κόμμα με συγκεκριμένη ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση, προσδιορισμένη και επικυρωμένη, από τη στιγμή που υπήρχε συγκεκριμένος πολιτικός σχηματισμός και που θα μπορούσε μέσω αυτού να τις θέσει προς κρίση του ελληνικού λαού.
Είναι φανερό πως στόχος του ήταν η εξαπάτηση των ψηφοφόρων του κόμματος, με σκοπό την μελλοντική εκμετάλλευση της δυναμικής του.
Η στρατηγική του πολιτικού απατεώνα, που από την άλλη ζητάει και να κάνει συμβόλαιο αλήθειας με τον λαό.
Θα επανέλθουμε.