26 Μαΐ 2016

ΟΙ ΑΝΕΛ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Μπορεί το θέμα αυτό τώρα να παίρνει διαστάσεις λόγω των ρυθμίσεων που ο υπουργός παιδείας Ν. Φίλης επιχειρεί να φέρει, αλλά από την αρχή του χρόνου είχαμε αποκαλύψει την άθλια πολιτικάντικη συμπεριφορά των ΑΝΕΛ απέναντι στον Ελληνικό λαό.

Τί έλεγαν τότε στις 9 Ιανουαρίου οι ΑΝΕΛ σε όσους χρησιμοποίησαν πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά.

ΑΝΕΛ στους απολυμένους λόγω χρήσης πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών σπουδών.                      
 «Είμαστε όλοι μαζί σας»
 «Η μάχη κερδίζεται με ενότητα. Μείνετε ενωμένοι. Όλοι μαζί. Αυτό που θέλω να σας πω, τόσο ο Πρόεδρός μας, ο Πάνος ο Καμμένος όσο και ο Υπουργός μας, ο Παναγιώτης ο Ζγουρίδης, ο οποίος είναι και ο άμεσος άνθρωπος με τον οποίο μιλάμε, είναι μαζί σας. Εμείς εδώ, αυτή τη στιγμή, εκπροσωπούμε το Κίνημα. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι όλη η ομάδα εδώ, όλα μας τα στελέχη εδώ και είναι μαζί σας».
Αυτά είπε οι εκπρόσωποι  των ΑΝΕΛ, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Καλλιθέας, προβάλλοντας το έργο των ΑΝΕΛ και του δημάρχου Καλλιθέας .
Οι ΑΝΕΛ διοργάνωσαν συγκέντρωση υποστήριξης των υπαλλήλων του Ο.ΣΥ. (ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ) που απολύθηκαν γιατί χρησιμοποιούσαν πλαστά πιστοποιητικά σπουδών.

Για αυτή την αξιοκρατία και νομιμότητα αγωνίζονται οι πατριδέμπορες  νεομνημονιακοί, συνεταίροι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου οι ΑΝΕΛ δια του υπεύθυνου οργανώσεων Λεκανοπεδίου Αττικής Σπύρου Λορετζάτου, εκλεκτού του Πάνου Καμμένου και πρώην αγαπημένου στελέχους του ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη όπου ήταν γραμματέας οργανωτικού, διοργάνωσαν εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας με θέμα την υποστήριξη στους απολυμένους λόγω πλαστών στοιχείων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διορίζει τις οικογένειες των κομματικών του στελεχών στο δημόσιο δημιουργώντας ένα κομματικό κράτος, οι ΑΝΕΛ γλύφουν κι αυτοί το κοκαλάκι της εξουσίας μοιράζοντας δευτεροτριτοκλασάτες θέσεις σε ΔΣ και οργανισμούς στους λίγους που έχουν παραμείνει στο μόρφωμα αυτό.

Όλα αυτά στο όνομα της δημοκρατίας, της νομιμότητας, της διαφάνειας και της κάθαρσης.
Η υποκρισία όμως περισσεύει και το παιχνίδι με τις τύχες των εργαζομένων καλά κρατούν.

Διαβάστε εδώ το πλήρες  ρεπορτάζ .
Kαι για να μην υπάρχουν διαψεύσεις να πως οι ίδιοι οι διοργανωτές προβάλλουν την αλληλεγγύη τους. (Δείτε φωτο )