25 Ιουν 2016

ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ! Εξιχνιάστηκε ο φόνος στα Λιμανάκια-Παρενόχλησε 19χρονη και ο σύντροφος της τον σκότωσε με….

Εξιχνιάστηκε
η ανθρωποκτονία του 50χρονου από τον Πειραιά, η σορός του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένη στις 15 Ιουνίου 2016 στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και
αναγνωρίστηκε από συγγενείς του μόλις προχθές, εξαιτίας της δημοσιοποίησης των τατουάζ του.
Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ένας 34χρονος Έλληνας μουσουλμάνος και η 19χρονη Ελληνίδα σύντροφός του. Κατηγορούμενη, για υπόθαλψη εγκληματία, στην ίδια υπόθεση, είναι και μία επίσης 19χρονη Ελληνίδα. Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε μεταβεί στην Δραπετσώνα σε οικία που διέμεναν οι δράστες, σε στιγμή που η 19χρονη ήταν μόνη της και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της προσπάθησε να την παρενοχλήσει.
Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή εισήλθε στην οικία ο 34χρονος και μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να κτυπάει με τα χέρια και ένα ανεμιστήρα το θύμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, όπου συνεχίσθηκε ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου και στο τέλος ο εμπρησμός του θύματος.

μακελειο