1 Ιουν 2016

Γενετικά κατώτερους θεωρεί τους ανθρώπους χωρίς τρίχες στο σβέρκο η Χρυσή Αυγή Κύπρου

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον των ανθρώπων χωρίς τρίχες στο σβέρκο εξαπέλυσε η ηγετική ομάδα του κυπριακού Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ), «αδελφού κόμματος» της Χρυσής Αυγής το οποίο στις πρόσφατες ..
βουλευτικές εκλογές κατάφερε να μπει στην κυπριακή Βουλή.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρίστος Χρίστου, πρόεδρος του ΕΛΑΜ και πρώην μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, «οι Έλληνες και οι Κύπριοι είμαστε η αληθινή αρία φυλή, απόγονοι των αρχαίων Σπαρτιατών. Έχουμε τρίχες στο σβέρκο, στην πλάτη, είμαστε κοντοί, φαλακροί και μαυριδεροί με μεγάλες μύτες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι βάρβαροι».
Συνεχίζοντας τη ρητορική του μίσους, ο αρχηγός του πυρήνα της νεοναζιστικής οργάνωσης στη Μεγαλόνησο χαρακτήρισε όσους δεν διαθέτουν αραιές, κατσαρές τρίχες στην περιοχή του αυχένα ως «γενετικά υποδεέστερους υπανθρώπους» που θα έπρεπε να στειρώνονται για να διασφαλίζεται η φυλετική καθαρότητα.
Στον παραληρηματικό τους λόγο, στελέχη του ΕΛΑΜ μίλησαν ανοιχτά για «ευγονική» αναφέροντας πως η «διακυβέρνηση από τις δυνάμεις της Χρυσής Αυγής πρώτο μέλημα θα έχει την κρατική μέριμνα για γεννήσεις παιδιών με όσο το δυνατόν περισσότερες τρίχες στο σώμα».
Τις ανατριχιαστικές απόψεις των Κυπρίων χρυσαυγιτών υποστήριξε από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος φωτογραφήθηκε για το περιοδικό της οργάνωσης χαιρετώντας ναζιστικά ενώ επιδείκνυε με καμάρι τις τρίχες που προεξείχαν από τη μύτη και τα αυτιά του.
http://www.tokoulouri.com/