29 Ιουν 2016

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ..ΒΡΥΝΑ....

http://www.newrussia.gr/

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από το απίστευτο επεισόδιο της υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχισσας Βορείου Τομέα Αθήνας της Ν.Δ. Φωτεινής Βρύνα με τον Αθαν. Τζήμερο στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και η Ν.Δ. του Κυριάκου δείχνει νωθρά αντανακλαστικά. Τέτοια νωθρότητα δεν επιδείχθηκε στην περίπτωση του Αντιπεριφερειάρχη και πρ. βουλευτή Χίου Κάρμαντζη, όταν εκείνος είχε δηλώσει - ημιεπίσημα - στο φατσοβιβλίο ότι “καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος”. Τότε άμεσα η Ν.Δ. του Κυριάκου τον έθεσε - και σωστά, γιατί ως δημόσιο πρόσωπο έπρεπε να προσέχει τι δηλώνει - “εκτός κόμματος”.

Ο Κάρμαντζης παραβίασε τη ρήση του Κων/νου Καραμανλή ότι “στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται...”.

Όμως στην περίπτωση της Βρύνα - κάποιοι “φίλοι” της την αποκαλούν “Βίρνα” από τους Δράκους του Φώσκολου - δεν έγινε τίποτα. Η προκλητική και αήθης στάση της όχι απέναντι στον Τζήμερο, αλλά απέναντι στα γομάρια - τους πολίτες εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - που της πληρώνουν τον μισθό και τις αποζημιώσεις και τις άδειες - γιατί, άραγε, εργάζεται ;;; - δεν πρέπει να τύχει αντιμετώπισης από την Ν.Δ. του Κυριάκου ;

Πού είναι οι ευαισθησίες του Προέδρου της Ν.Δ. και το νέο ήθος που επαγγέλεται. Το δυστύχημα για τον Κάρμαντζη είναι πως η Χίος βρίσκεται μακριά από τη Συγγρού και δεν υπάρχουν τόσοι πρόθυμοι να τον υπερασπιστούν.

Αντίθετα, για τη Βρύνα πρέπει να απολογηθεί ο Κουμουτσάκος που τη “διόρισε” στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Γιατί η Βρύνα δεν εκλέχτηκε από τους ψηφοφόρους, αλλά ως υποψήφια Αντιπεριφερειάρχισσα Βορείου Τομέα Αθήνας κατέλαβε την έδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο με τις ψήφους όλων των άλλων υποψηφίων. Και ο Γιώργος Βλάχος, ο πολιτικός της μέντορας - που τις βρίσκω αυτές τις λέξεις ο παίχτης ; -. Πρέπει να πάρει θέση, τώρα μάλιστα που εκλέχτηκε - ή μήπως διορίστηκε, αφού ψήφοι δεν μετρήθηκαν - στην Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Θα έμπλεκα και τον Πρόεδρο της καρδιάς μας, στη Ραφήνα, που έχει κάνει παρέα κάποιες φορές με την κυρία, αλλά οι κοινωνικές συνευρέσεις δεν έχουν πολιτικό χρώμα, άσε που είμαι σίγουρος ότι η συμπεριφορά της Βρύνα δεν ταιριάζει καθόλου με την αισθητική του, πάνω απ‘ όλα.

Κλείνοντας δύο παρατηρήσεις :

1ον : Η πρεμούρα της Βρύνα να δικαιολογήσει τον Συριζαίο Πρόεδρο του Περιφερειακού για το “ρουσφέτι” του προς του Δημόσιους Υπαλλήλους Περιφερειακούς Συμβούλους αποδεικνύει ότι στο βόλεμα αριστεροί και “δεξιοί” τα βρίσκουν μια χαρά ! Αλοίμονο σε μας, τα γομάρια, που εξακολουθούμε να πληρώνουμε φόρους όχι για σχολεία, νοσοκομεία και δρόμους, αλλά για να βολεύονται οι κηφήνες.

2ον : Κυριάκο, Πρόεδρε, δεν υπάρχει νέο ήθος και ύφος στη ΝουΔούλα που έγινες Αρχηγός, αν δεν βάλεις σε τάξη τους “γαλάζιους Πασόκους” που λυμαίνονται το Κόμμα του Εθνάρχη Κων/νου Καραμανλή. Πάρτε το χαμπάρι ! Οι καιροί άλλαξαν και ο κόσμος που αγωνίζεται σκληρά για τα παιδιά του δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές από άτομα σαν την “Αντουανέττα” Φωτεινή Βρύνα ή Βίρνα ...