25 Ιουλ 2016

ο Πειραικος Συνδεσμος πηρε 1.027.146ευρω για εργα και δεν εβαλε μια πετρουλα...ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ....θα την πληρωσει κανενας η ΟΧΙ?

Μετά από καταγγελία ότι ο Πειραϊκός Σύνδεσµος εισέπραξε επιχορήγηση ύψους 1.027.146€ για την αποκατάσταση του διατηρητέου κτιρίου ιδιοκτησίας του, επί των οδών Αλκιβιάδου 156 και Καραΐσκου 153, χωρίς ποτέ να γίνει η εν λόγω ..
αποκατάσταση, όπως τεκµαίρεται και από τη σηµερινή εικόνα του κτιρίου, ο Γενικός Επιθεωρητής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης διερεύνησε το θέµα. 

Από τη αναλυτική µελέτη των σχετικών φακέλων προέκυψε συµπερασµατικά ότι για το έργο της αποκατάστασης του διατηρητέου κτιρίου επί των οδών Αλκιβιάδου 156 και Καραΐσκου 153, το οποίο ουδέποτε πραγµατοποιήθηκε, εκδόθηκαν από την εταιρεία που ανέλαβε το έργο εικονικά τιµολόγια αξίας 739.466,22€ και εκταµιεύτηκε από το Ειδικό Ταµείο Εφαρµογής Ρυθµιστικών και Πολεοδοµικών Σχεδίων (ΕΤΕΡΠΣ) ποσό 716.060,19€ για την εξόφληση των εν λόγω τιµολογίων. Η υπόθεση, η οποία λόγω του ύψους του εκταµιευθέντος ποσού ήταν κακουργηµατικού χαρακτήρα, εστάλη στην αρµόδια εισαγγελική Αρχή για απόδοση ενδεχοµένων ποινικών ευθυνών, ενώ παράλληλα ζητήθηκε από το Πράσινο Ταµείο (διάδοχο σχήµα του ΕΤΕΡΠΣ) να δροµολογηθούν οι νόµιµες διαδικασίες καταλογισµού.

ΔΙΕΤΕ ΕΔΩ τι αλλες ΑΠΑΤΕΣ εχουν βρεθει να φριξετε!!!ΕΔΩ

ζουγκλα