1 Ιουλ 2016

Γιατί «άδειασαν» τα έδρανα της ΝΔ την ώρα που μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αίσθηση προκάλεσε η εικόνα της ολομέλειας της Βουλής χθες, κατά την συζήτηση της σύμβασης παραχώρησης του ΟΛΠ στην COSCO και συγκεκριμένα κατά την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Εάν παρατηρούσε κανείς προσεκτικά στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έβλεπε ότι τουλάχιστον οι μισοί του βουλευτές… απουσίαζαν!
Η εικόνα της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε αμηχανία αλλά και ερωτήματα για το τι συμβαίνει πίσω από τις «κλειστές πόρτες» της Λεωφόρου Συγγρού, καθώς από τους 75 συνολικά βουλευτές, ζήτημα είναι εάν στα έδρανα παρευρίσκονταν 30 την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος του κόμματος.
Μάλιστα αυτή η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται πως προκάλεσε έως και τον εκνευρισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει ζητήσει από τους βουλευτές του να είναι άπαντες παρόντες σε τόσο κρίσιμες ψηφοφορίες.
Αν αυτό είναι μια απλή σύμπτωση ή υπάρχει έντονη δυσφορία –όπως λένε οι κακές γλώσσες- στον γαλάζιο στρατόπεδο για τις πρακτικές που ακολουθεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, θα φανεί σύντομα.
newsbomb.gr