28 Ιουλ 2016

ΝΔ: Καμπανάκια διάσπασης

mhtsotakhs-adonis-tzitzikostasΓραφει ο Κεντροδεξιος
Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολάμβανε της στήριξης του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Άδωνι Γεωργιάδη, κατά το δεύτερο γύρο των
εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, όλοι οι λογικοί παρατήρησαν πως ετερόκλητες δυνάμεις συνασπίζονται κατά του Καραμανλισμού.
Ο μεν Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε καριέρα στο ΛΑΟΣ ως τηλεοπτικός υβριστής της οικογένειας Μητσοτάκη και προσωπικά του Κυριάκου.
Ο δε Απόστολος Τζιτζικώστας, προσπάθησε να κερδίσει την ηγεσία της ΝΔ «πολεμώντας» τα πολιτικά τζάκια ήτοι έναν «Μητσοτάκη».
Φυσική εξέλιξη ήταν, αυτός ο παρά φύση συνασπισμός να μην κρατήσει για πολύ.
> Ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε μετά την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να μετρήσει τις δυνάμεις του, και τόσο στο συνέδριο της ΝΔ όσο και στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση μέχρι και την παύση της κομματικής νεολαίας.
> Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μη έχοντας λάβει κάποια θέση στη νέα Νέα Δημοκρατία, παίζει πλέον το δικό του solo παιχνίδι και ευθέως κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ανικανότητα να παρουσιάσει «πειστικές προτάσεις» με παράλληλη προσήλωση περισσότερο στο Σημιτισμό παρά στον Καραμανλισμό.
Η νέα Νέα Δημοκρατία, οδεύει σε διαρκή συρρίκνωση, πρώτον γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιμένει να «σκάσει» ο ΣΥΡΙΖΑ (και μαζί και η χώρα) και δεύτερον γιατί οι πρώην σύμμαχοί του στην εξουσία αποστασιοποιούνται για να περιφρουρήσουν τις δυνάμεις τους από ένα επερχόμενο εκλογικό Βατερλό.
Υ.Γ.
Τελικά αποδεικνύεται πως ο «εχθρός» της Μητσοτακικής ΝΔ, δεν είναι ο Μεϊμαράκης… ούτε ο Καραμανλής… αλλά οι κακές επιλογές.
https://kentrodexios.wordpress.com