25 Ιουλ 2016

ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ «ΚΕΝΤΡΟΥ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Παρουσίες με νόημα και «άρωμα» Δεξιάς εμφανίστηκαν στην ομιλία του Α.Τσίπρα για την αναθεώρηση του Συντάγματος (φωτό)

Μπορεί να μην εμφανίστηκαν πλην του Β.Λεβέντη οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί στην ομιλία του πρωθυπουργού για το Σύνταγμα, όμως έκαναν
αισθητή την παρουσία τους στελέχη που διεκδικού μερίδα της Λαϊκής Δεξιάς και έδειξαν ότι στηρίζουν τις επερχόμενες αλλαγές τις οποίες και θεωρούν απαραίτητες.
Είναι ο Α.Τζιτζικώστας που ήταν και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ και ο Γιώργος Πατούλης ο δημοφιλής δήμαρχος του δήμου Αμαρουσίου.
Ειδικά η παρουσία του Α.Τζιτζικώστα σηματοδοτεί ότι κάτι κινείται στα δεξιά του κέντρου του Κ.Μητσοτάκη.
Υπάρχει οργή στη ΝΔ και ο Α.Τζιτζκώστας αποτελεί τον πόλο έλξης βουλευτών και στελεχών που είναι φανερά εκενυρισμένοι από την άνευ όρων εισβολή Πασόκων και Ποτμαίσιων από την άλλοτε μεγάλη δεξιά παράταξη.
Από τους πολιτικούς αρχηγούς που κλήθηκαν να παραστούν στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή για τις προτάσεις για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, μόνο ο Βασίλης Λεβέντης ανταποκρίθηκε.
Δείγμα της στήριξης του για ακόμη μια φορά στην κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, λίγες ημέρες μετά την συμπόρευση του στην ψηφοφορία για τον νέο εκλογικό νόμο.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά και ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δεν παρευθρέθηκαν στη σημερινή εκδήλωση.
http://www.pronews.gr/