20 Ιουλ 2016

Πρώην ερωτική σκλάβα έπεσε πάνω στον τζιχαντιστή βιαστή της στη Γερμανία

Μια Κούρδισσα Γιαζίντι που είχε πιαστεί αιχμάλωτη από το Ισλαμικό Κράτος(ISIS) και είχε χρησιμοποιηθεί ως ερωτική σκλάβα, η οποία τώρα ζει στη Γερμανία ως πολιτική πρόσφυγας, τυχαίως συνάντησε μπροστά της στη Γερμανία τον ..
τζιχαντιστή βιαστή της, ο οποίος παρίστανε τον πρόσφυγα.
Ο Σύρος τζιχαντιστής, μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που την είχε κρατήσει σε σκλαβιά για πολλούς μήνες, τώρα ζει στη Γερμανία με την οικογένειά του σε προσφυγικό στρατόπεδο, μετέδωσε το Al Alam News.
Ακτιβιστής, που ασχολείται με τα δικαιώματα των γυναικών Γιαζίντι που απήχθησαν και σκλαβώθηκαν, είπε στο Sputnik ότι η πρώην αιχμάλωτη αναγνώρισε τον τζιχαντιστή σε αγορά της πόλης Μπάντεν στη Γερμανία.
Η γυναίκα, τρομοκρατημένη, ενημέρωσε τη γερμανική Αστυνομία για τον άνδρα που την κράτησε τέσσερις μήνες αιχμάλωτή του.
Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στην περιοχή Σιντζάρ στο βορειοδυτικό Ιράκ, όπου ζουν οι Γιαζίντι, τον Αύγουστο του 2014.
Περίπου 5.000 (ή και περισσότερες) γυναίκες και κορίτσια των Γιαζίντι σκλαβώθηκαν και μεταφέρθηκαν στα σκλαβοπάζαρα του «χαλιφάτου» στο Ιράκ και στη Συρία.
Περίπου 2.000 γυναίκες και παιδιά έχουν καταφέρει να αποδράσουν ή να απελευθερωθούν από τη σκλαβιά τους. Χιλιάδες ακόμα όμως παραμένουν σε ομηρία και χρησιμοποιούνται για να ξεσπάνε πάνω τους τις άρρωστες επιθυμίες τους οι τζιχαντιστές.
Υπάρχουν πολλές πληροφορίες για μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από τη Συρία και το Ιράκ που έχουν περάσει ως πρόσφυγες στην Ευρώπη, ωστόσο, οι ευρωπαϊκές Αρχές για κάποιο λόγο δεν τους έχουν «μαζέψει» παρά το γεγονός ότι αποτελούν απειλή για την ασφάλεια των ευρωπαϊκών χωρών.
Οι Γιαζίντι είναι Κούρδοι που διατηρούν μια εκδοχή της αρχαίας ζωροαστρικής ηλιολατρικής θρησκείας των Κούρδων. Οι φανατικοί μουσουλμάνοι τους θεωρούν «σατανιστές» και «ειδωλολάτρες» και για αυτό νομίζουν ότι έχουν ιερή αποστολή από τον Θεό να τους σκοτώνουν και να τους σκλαβώνουν.
http://www.tribune.gr/