23 Ιουλ 2016

Μετεγγραφές δημάρχων του ΠΑΣΟΚ κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει Συνεδρίου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι πληροφορίες των Παραπολιτικών, αναφέρουν ότι τουλάχιστον τριάντα εν ενεργεία δήμαρχοι και δεκάδες ακόμη παράγοντες της αυτοδιοίκησης, που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, σκοπεύουν να εκδηλώσουν τη στήριξή τους στην κυβερνώσα παράταξη και με ...
την κίνησή τους αυτή να επιβεβαιώσουν τη βούλησή τους να αναμιχθούν ενεργά στην προσυνεδριακή διαδικασία της Κουμουνδούρου.
Επάνω σε αυτό το σχέδιο εργάζεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Κοτσακάς, στον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας έχει εμπιστευτεί τον τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος, ο γραμματέας της ΚΕ Π. Ρήγας, καθώς επίσης και τα πολιτικά γραφεία δύο κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης. Του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη. Οι δύο τελευταίοι, εδώ και αρκετές βδομάδες έχουν ξεκινήσει να βλέπουν πολλούς εν ενεργεία δημάρχους από την Αττική και την περιφέρεια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν εκφραστεί θετικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν ενταχθεί στις γραμμές της Κουμουνδούρου, ούτε έχουν αναμιχθεί σε οργανωτικό επίπεδο.
ΠΗΓΗ: “Secret” Παραπολιτικά