26 Ιουλ 2016

Αποκάλυψη-σοκ: Δίπλα από την εκκλησία που έσφαξαν τον ιερέα στη Νορμανδία λειτουργεί τζαμί σαλαφιστών!

του Πέτρου Αναστασίου
Αποκάλυψη που πραγματικά σοκάρει: Δίπλα από την εκκλησία στο γραφικό νορμανδικό χωριουδάκι Saint-Etienne-de-Rouvray, όπου έγινε η νέα ισλαμική σφαγή,  υπάρχει ένα τζαμί ..σαλαφιστών και μια κοινότητα φανατικών ισλαμιστών!
 
Και όλους αυτούς η γαλλική κυβέρνηση τους έχει επιτρέψει να κυκλοφορούν ελεύθεροι!
 
«Είμαστε στο  Saint-Étienne-du-Rouvray και όλος ο κόσμος ήξερε ότι σε αυτό το χωριό υπάρχει ένα τζαμί σαλαφιστών και μια κοινότητα φανατικών, μεταξύ της οποίας υπήρχαν μέλη που είχαν καταταγεί στις ισλαμικές δυνάμεις που πολεμούν στην Συρία, ενώ ο δολοφόνος είχε ήδη προσπαθήσει να πάει», δήλωσε ο αρχηγός της γαλλικής αντιπολίτευσης Φρανσουά Μπαϊρού.
 
«Το να αφήνεις χωρίς ασφάλεια μια εκκλησία, χριστιανική, δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί», πρόσθεσε.
 
Να σημειώσουμε ότι το τζαμί που κτίζεται στον Βοτανικό περιτριγυρίζεται από τουλάχιστον τρεις εκκλησίες στην ευρύτερη περιοχή, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει...
 
Ενας από τους δράστες ήταν 19χρονος Γάλλος, ο οποίος είχε εκδοθεί από την Ελβετία στη Γαλλία τον Μάρτιο του 2015, αφού προηγουμένως είχε εκδοθεί από την Τουρκία.
 
«Ο Α.Κ. είχε προσπαθήσει δύο φορές να φτάσει στη Συρία, αρχικά μέσω Μονάχου, αλλά χωρίς επιτυχία, και στη συνέχεια μέσω Γενεύης. Είχε φυλακιστεί για μερικές ημέρες στην φυλακή Champ-Dollon και στη συνέχεια είχε εκδοθεί στη Γαλλία, όπου κατηγορήθηκε ότι προετοίμαζε τρομοκρατικές πράξεις», αναφέρει το δημοσίευμα της Tribune de Genève.
 
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν έναν ύποπτο που σχετίζεται με τη σφαγή στην εκκλησία του Saint-Etienne-du-Rouvray, κοντά στην Ρουέν.
 
Σε μήνυμά της στο Twitter, η Μαρίν Λεπέν υποστηρίζει ότι πρόκειται για μία νέα επίθεση που φέρει την σφραγίδα των ισλαμιστών τρομοκρατών οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτα στην Γαλλία. 
 
«H Γαλλία κι ολόκληρος ο καθολικός κόσμος θρηνεί.Καταδικάζουμε την βάρβαρη αυτή επίθεση. Μέχρι πότε θα επιτρέπουμε να συμβαίνουν αυτά;», δήλωσε σε μήνυμά της.