24 Αυγ 2016

Είστε όλοι απλώς ΥΠΕΡΟΧΟΙ




Από το Μυστήριο
Οφείλω να συγχαρώ προκαταβολικά όλους όσους έβγαλαν αναρίθμητες φωτογραφίες σε κάθε στάση των φετινών τους διακοπών και τις δημοσίευσαν μετά στα social media. 

Σε κάθε ραχούλα, παραλία, χωριουδάκι, ενημερώνοντας συγχρόνως το κοινό σας που ακριβώς βρίσκεστε, παρέχοντας τοιουτοτρόπως και γεωγραφικές πληροφορίες.

Ακόμη πιο γενναία και πατριωτική είναι η επιλογή σας να ανεβάζετε φωτογραφίες από πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια με πλούσια εδέσματα.
Έτσι ο καθείς τρίτος δύναται να λαμβάνει γνώση real time που σκορπά τα χρήματά του ο χαρωπός φωτογραφιζόμενος. 
Εύγε συμπολίτισσες και συμπολίτες. 
Οι αγνοί και αμόλυντοι αυτοί σκοποί σας ήδη έχουν αναγνωριστεί από την ελληνική πολιτεία, καθώς ουχί μόνο κινούνται χρήματα στην αγορά δια των διακοπών σας και αναπνέουν επιτέλους οι τοπικές οικονομίες (παρά την ευγενή και επιτυχημένη προσπάθεια της κυβερνήσεως να διαλύσει κάθε οικονομική δραστηριότητα), αλλά συνάμα ενημερώνεται (η πολιτεία) για την δυνατότητα σας να ξοδεύετε για τις διακοπές σας.
Και οι πάντες είναι χαρούμενοι και υπέροχοι.
Εσείς που περνάτε υπέροχα και δημοσιεύετε υπέροχες φωτογραφίες πόσο υπέροχα περνάτε, οι φίλοι και ακόλουθοι σας που σας θαυμάζουν και χαίρονται πόσα υπέροχα περνάτε, και φυσικά η αρμόδια ΔΟΥ που θα βλέπει πια και θα σας θαυμάζει πόσα υπέροχα περνάτε και πόσα υπέροχα ξοδεύετε τα υπέροχα χρήματά σας, καλώντας σας εν συνεχεία να αποδείξετε, αν έχετε υπέροχα δηλώσει ότι μπορείτε υπέροχα να ξοδεύετε όσα υπέροχα έχετε φωτογραφίσει.
Πραγματικά από Σεπτέμβρη (...έτσι Συριζαίικα) θα είμαστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ