30 Αυγ 2016

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, πυροβολισμοί… αλλά και όργια σε πανηγύρια

panhgyri-620x420
Λίγο το κέφι και ο χορός, έρχεται και το ποτό και καμιά φορά και η «καψούρα»… και δένει το γλυκό στα πανηγύρια! Γιατί αυτά που συνέβησαν σε πανηγύρια στην Αχαΐα και ευρύτερα στην Δυτική Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι…
δεν έχουν προηγούμενο! Επεισόδια, ξύλο, τσακωμοί, ροζ ιστορίες μέχρι… και εμφάνιση επιδειξιών που αυνανίζονταν μπροστά στα μάτια όλων!
Στην κυριολεξία από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει θύμα κατά τη διάρκεια των πανηγυριών. Ιδιαίτερα στο πανηγύρι όπου νεαρός μπήκε με το αυτοκίνητο στον χώρο και παρολίγο να έχουμε τραυματισμούς. Πάντως τα πανηγύρια εξακολουθούν και είναι της μόδας! Αρκετός κόσμος και κυρίως η νεολαία έχει γυρίσει την πλάτη στις πολυδάπανες εξόδους και έχει στραφεί στην οικονομική λύση των πανηγυριών τα οποία συνδυάζουν γλέντι και κατανάλωση λίγων χρημάτων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις πλέον δεν βρίσκεις ούτε καρέκλα. Πλήθος ανθρώπων συρρέουν προκειμένου να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες από κοντά, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους.
Αυνανισμός… για την τραγουδίστρια!
Πριν μερικές ημέρες σε πανηγύρι στην Πάτρα μια παρέα νεαρών ανδρών αποφάσισε να περάσει το Σαββατόβραδό της σε μια τοπική γιορτή της περιοχής που διέμεναν. Το κέφι άναψε γρήγορα και η μια μπύρα καταναλωνόταν μετά την άλλη ενώ τα πειράγματα και τα αστεία μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν.
Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα τα πράγματα… αγρίεψαν και παρήγγειλαν φιάλες με ουίσκι. Καθώς λοιπόν η βραδιά κυλούσε ανέβηκε στην σκηνή μια τραγουδίστρια ντυμένη με «ελαφρά» ενδυμασία!
Τότε, , ένας από τους νεαρούς αποφάσισε να κάνει «βαρυσήμαντη» δήλωση στην παρέα του «Τι γυναικάρα… Θα έκανα τα πάντα για αυτή»!
«Σαν τι ακριβώς δηλαδή;» του απάντησαν εκείνοι με ειρωνεία και τότε εκείνος ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά σε όλους.
Η παρέα άρχισε να ζητωκραυγάζει γεγονός που τράβηξε την προσοχή -του λιγοστού ευτυχώς εκείνη την ώρα- κοινού προς το τραπέζι τους.
Αποτροπιασμένοι έτσι οι θαμώνες παρακολουθούσαν το χυδαίο θέαμα και μόλις ξεπέρασαν το αρχικό σοκ άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν έντονα με αποτέλεσμα λίγο αργότερα η ομάδα των νέων να…. γίνει καπνός.
Το χειρότερο ήταν ότι μέσα στον κόσμο βρισκόντουσαν και 2 -3 μικρά παιδιά και οι γονείς τους έτρεχαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
 Χούφτωσε την ψ!
Το «χούφτωμα» του κουμπάρου στην κουμπάρα κάτω από το τραπέζι και η αποδοχή των χαδιών και όχι μόνο από την πλευρά της ενώ δίπλα της καθόταν ο άντρας της, τίναξε το πανηγύρι που διοργάνωσε κατάστημα εστίασης ανήμερα του Σωτήρος στην Πάτρα στον αέρα.
Παρόλο που η τριάδα – γυναίκα , σύζυγος και κουμπάρος – ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη βραδινή τους διασκέδαση , η συνέχεια δεν έμελε να είναι η αναμενόμενη , καθώς ένα τυχαίο γεγονός έγινε αφορμή για να αποκαλυφθεί η ύπαρξη τρίτου προσώπου ανάμεσα στο ζευγάρι και αυτό δεν ήταν άλλο από τον κουμπάρο.
Ενώ όλα κυλούσαν υπέροχα, μια λάθος κίνηση από το σύζυγό της γυναίκα στάθηκε αφορμή να έρθουν όλα στη φόρα. Το «λάθος» του συζύγου ήταν ότι του έπεσαν από τα χέρια τα τσιγάρα και ο αναπτήρας . Η άμεση αντίδραση του να σκύψει για να τα πάρει τον έφερε αντιμέτωπο με ένα «μοναδικό» θέαμα για ότι συνέβαινε κάτω από το τραπέζι.
Ο ευτυχισμένος μέχρι εκείνη την στιγμή σύζυγος είδε το πόδι του κουμπάρου ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας του που καθόταν ακριβώς απέναντί του, ενώ το δικό της πόδι χάιδευε σε απόκρυφο σημείο τον κουμπάρο.
Δευτερόλεπτα μετά , τα πάντα τινάχτηκαν στον αέρα, με τον σύζυγο να αναποδογυρίζει το τραπέζι, να επιτίθεται στον κουμπάρο και την άπιστη γυναίκα του με ακατανόμαστες βρισιές ενώ το επεισόδιο έγινε αφορμή να σταματήσει η ορχήστρα για περισσότερο από μία ώρα, καθώς ο απατημένος άντρας απειλούσε να σφάξει του δύο εραστές τη σχέση των οποίων μόλις είχε ανακαλύψει.
 Επεισόδιο στο Μιχόι
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Μιχόι Δυτικής Αχαΐας κατά τη διάρκεια πανηγυριού το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου.
Ενας άνδρας, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.
Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε ένας άλλος άνδρας σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η Αστυνομία διερεύνησε εξονυχιστικά τα αίτια του συμβάντος, ενώ το επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση στο χωριό.
Ξύλο με όπλα και τραπέζια
Παρκαδόροι , μικροπωλητές , σερβιτόροι και παρευρισκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια . Σύμφωνα πάντα με τα όσα είχαν διαρρεύσει στο youtube από Πατρινό, φαίνεται καθαρά το ξύλο που έπεσε έχοντας μεγάλη χρονική διάρκεια . Τραπέζια και καρέκλες ήταν τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν μετά την παρεξήγηση.
Όλοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα , ενώ ο καλλιτέχνης παρακαλούσε απο το μικρόφωνο να σταματήσουν! Το βίντεο ντοκουμέντο αποδείκνυε τα όσα είχαν συμβεί! Και φυσικά παραμένει viral για το διαδίκτυο.

Νεαροί πρωταγωνίστησαν σε ξυλοδαρμό
Άγριο ξύλο σε πανηγύρι που έγινε στην Πάτρα πριν είκοσι περίπου ημέρες! Γύρω στις 3,30 τα ξημερώματα έγινε το πρώτο «ματς» (για τα μάτια μιάς γυναίκας σύμφωνα με πληροφορίες) και στις 5 τα ξημερώματα… το δεύτερο! Τελικά άνθρωποι του μαγαζιού κατάφεραν και «πέταξαν» έξω τους φασαριόζους! Οι οποίοι είχαν πιει και παρεξηγήθηκαν μια και κάποιος άλλος τόλμησε να «κοιτάξει» μία γυναίκα από το τραπέζι τους. Και έγινε το έλα να δεις! Καταστάσεις «ζούγκλας» με το «λιοντάρι» να διεκδικεί… τη «λέαινά» του! Για γέλια!

Ο ηλικιωμένος «λιγουρεύθηκε» τις λουλουδούδες!
Εικόνες βγαλμένες από …κόμικς εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια πανηγυριού το οποίο πραγματοποιήθηκε σε τοπικό διαμέρισμα πρώην Καποδιστριακού Δήμου, ο οποίος συνορεύει με την Πάτρα.
Όλα για τον ηλικιωμένο κυλούσαν ομαλά και ο στόχος του θα είχε επιτευχθεί πλήρως, εάν οι προθέσεις του δεν είχαν γίνει αντιληπτές από συγγενικά πρόσωπα της νεαρής γυναίκας η οποία είχε ανταποκριθεί στο ερωτικό του κάλεσμα και μάλιστα συμφώνησε να βρεθούν κατά τις πρωινές ώρες σε απομονωμένο σημείο για τα …περεταίρω.
Ωστόσο το ερωτικό ραντεβουδάκι έμελε να κοπεί βίαια, καθώς συγγενείς της πωλήτριας που επίσης είχαν τσιγγάνικο αίμα στις φλέβες τους, έκαναν τσακωτό το ζευγαράκι και εκεί άρχισε ο άγριος καυγάς που είχε και αρκετή δόση από ξύλο.
Τα βάσανα του ερωτύλου ηλικιωμένου, δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς για το περιστατικό ενημερώθηκε η γυναίκα του η οποία του επιφύλαξε θερμή υποδοχή τις πρωινές ώρες της Κυριακής, οπότε αυτός γύρισε στο σπίτι, με αντικείμενα και ρούχα να εκσφενδονίζονται εναντίον του .
Ο «αχός» από την υπόθεση δεν έχει ακόμα κατακάτσει, καθώς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα τα τελευταία εικοσιτετράωρα επιστρατεύτηκαν τα παιδιά του ηλικιωμένου, τα οποία ήρθαν από την Αθήνα για να μεσολαβήσουν προκειμένου οι γονείς τους να τα βρουν, αλλά και να τα «πούνε» με τους συγγενείς της κοπέλας, οι οποίοι απειλούν πως όπου ξαναβρούν τον ερωτύλο ηλικιωμένο θα τον περιποιηθούν κατάλληλα.
 Πορνό… λίγο πριν «ηχήσουν» τα όργανα!
Πανηγύρι έγινε… και πριν το πανηγύρι που προ ημερών διοργανώθηκε σε περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα. Όλα ήσαν έτοιμα για την μεγάλη γιορτή, , ο χώρος είχε ..
διαμορφωθεί, τα ηχητικά συστήματα ήταν έτοιμα, οπότε οι διοργανωτές προσέλαβαν και φύλακες ώστε την νύχτα που προηγείτο της εκδήλωσης… να μην σημειωθούν κλοπές! Και φυσικά οι φύλακες ήσαν άψογοι στα καθήκοντά τους, μόνο που για να περάσει η ώρα σκέφτηκαν να συνδυάσουν το τερπνόν… μετά του ωφελίμου!
Ρεύμα είχαν, έφεραν μία τηλεόραση, έβαλαν το στικάκι που είχαν μαζί τους, και άρχισαν να βλέπουν… πορνό!
Ήταν νύχτα Παρασκευής και ο κόσμος… δεν κοιμόταν! Κάποιοι λοιπόν πήραν «χαμπάρι» το τι συνέβαινε στην Πλατεία! Καθώς εκτός από την εικόνα η πορνοταινία είχε και ήχο! Και αντε να κοιμηθεί ο κυριούλης στο απέναντι μπαλκόνι! Όπως και άλλοι που άκουσαν τα αχ και βαχ και τις κραυγές των πρωταγωνιστών! Κάποιοι κατέβηκαν στον χώρο για να δουν από κοντά, άλλοι (φοβούμενοι τις γκρίνιες από την γυναίκα τους) «βολεύτηκαν» μόνο με τον ήχο!
Πάντως το κους κους την ημέρα του πανηγυριού… έδινε και έπαιρνε! Ακόμη και εν μέσω χορού με δημοτικά τραγούδια, κάποιοι αναπολούσαν… την ξανθιά πρωταγωνίστρια της τσόντας… και τα πλούσια ελέη της!
Μπήκε στον χώρο… με το αυτοκίνητό του!
Πανικός σε πανηγύρι της Σεργούλας, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον κόσμο που διασκέδαζε. Ολα ξεκίνησαν όταν θαμώνας που λίγο νωρίτερα έπινε και διασκέδαζε με τον υπόλοιπο κόσμο, παρεξηγήθηκε για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί και αποχώρησε. Πριν φύγει άρχισε να φωνάζει και να απειλεί αλλά ελάχιστοι περίμεναν αυτό που θα ακολουθούσε στη συνέχεια. Λίγα λεπτά μετά, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του και πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς, πάτησε γκάζι και πέρασε ανάμεσα από τα τραπέζια. Δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με την μία να είναι έγκυος.
Κάπου εκεί το γλέντι διακόπηκε. Ο κόσμος άρχισε να ρίχνει πέτρες στο αυτοκίνητο που τελικά απομακρύνθηκε. Η αστυνομία πήγε στο σημείο μετά απο 45 λεπτά αφού το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα είναι κάτι χιλιόμετρα μακριά, χωρίς να προχωρήσει σε συλλήψεις.
 Εβαλαν φωτιά σε μπουκάλες ουίσκι!
Κατά την διάρκεια του μεγάλου πανηγυριού μεγάλος θαυμαστής του τραγουδιστή Γιώργου Βελισσάρη έδωσε παραγγελιά, αυτή έγινε… πραγματικότητα και έτσι ο χώρος πήρε φωτιά!
Αμέσως ήρθαν δεκάδες μπουκάλια ουίσκι, με τους παρευρισκόμενους να τα χύνουν στην πίστα και να ανάβουν φωτιά μπροστά στον τραγουδιστή που συνέχισε απτόητος να τους διασκεδάζει. Το τραπέζι λαμπάδιασε και ένας από τους σερβιτόρους ήταν εκεί με ρόλο πυροσβέστη , πετώντας κάθε φορά νερό πάνω στα πανέρια από λουλούδια που καιγόντουσαν.
 Είδε την ερωμένη του με τον άνδρα της… και έγινε χαμός!
Εραστής τα «πήρε στο κρανίο» όταν είδε την «καλή» του να εμφανίζεται στον χώρο που θα γινόταν το live με τα παραδοσιακά τραγούδια, μαζί με τον σύζυγο της. Επειδή τον έτρωγαν τα «φίδια» και δεν μπορούσε να αντιδράσει δημόσια, προκάλεσε αναστάτωση για το parking!
O συγκεκριμένος άνδρας απαιτούσε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του μπροστά στην είσοδο με την δικαιολογία πως επειδή είναι ακριβό ήθελε να το βλέπει (ΒΜW) και για να γίνει αυτό θα έπρεπε ο σύζυγος και η κυρία του να παρκάρουν αλλού…!
Όταν ο άνδρας από την ομάδα security (από την Πάτρα) του εξήγησε πως δεν υπήρχε θέση μπροστά και θα έπρεπε να το τοποθετήσει πιο πίσω, ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε…!
«Ξέρετε ποιος είμαι εγώ;» έλεγε και ξαναέλεγε ο «παράνομος» έρωτας της κυρίας! Όταν δε, προσπάθησε η ίδια να τον μεταπείσει και να δώσει τόπο στην οργή, αφού ο άνδρας της δεν μπορούσε να καταλάβει (και σωστά) γιατί τόση φασαρία για μια θέση parking άρχισε να της λέει «γιατί δεν πάτε, εσείς πιο κάτω; Βαριέστε να περπατήσετε;»!
Αφού μαζεύτηκε κόσμος το πήρε απόφαση να μην γίνουν άλλο «βούκινο» -μια και το χωριό μάλλον γνωρίζει τον «δεσμό», και έφυγε.
Λίγες ώρες μετά τον είδαν να τρώει σουβλάκια αλλά σε άλλο χώρο! Έφυγε και από το πανηγύρι….
Πηγή: dete.gr