31 Αυγ 2016

ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ: «Ο Μπαράκ με βάζει για …»

barack-michelle-obama
Η αληθινή ιστορία αγάπης του ζεύγους Ομπάμα από τα χείλη των ίδιων αλλά και της οικογένειας έρχεται στο προσκήνιο με αφορμή την ταινία που βγήκε στις αίθουσες. 

Το περιοδικό People αποφάσισε να κάνει ένα φλας μπακ σε αυτόν τον έρωτα που έγινε προεδρικός. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Σικάγο όταν ο φοιτητής του Χάρβαρντ Μπαράκ Ομπάμα άρχισε να εργάζεται για γνωστή δικηγορική εταιρία και είχε σαν σύμβουλο  την Μισέλ.    Η ίδια έχει παραδεχθεί ότι άλλα περίμενε άλλα βρήκε. Με λίγα λόγια εξεπλάγην ευχάριστα. «Γοητεύτηκα. Εξεπλάγην ευχάριστα από αυτό που είδα.». «Ήταν πιο χαριτωμένος από ότι περίμενα».
obama
Το πρώτο τους ραντεβού το οποίο περιγράφεται με λεπτομέρεια στην ταινία ήταν μακροχρόνιο. Για την ακρίβεια ήταν μαζί όλοι την ημέρα με τον Ομπάμα να την πηγαίνει σε γκαλερί, για φαγητό σε εστιατόριο , για ποτό και για μια βόλτα στη Λεωφόρο Μίσιγκαν. «Έδειξε όλες τις πλευρές του» έχει πει η Πρώτη Κυρία ενώ ο Πρόεδρος έχει δηλώσει για το ραντεβού  ότι μπορεί να αποτελέσει μπούσουλα και για άλλους. «Πάρτε ιδέες», είπε χαρακτηριστικά.
obama1
Ο Ομπάμα δεν γοήτευσε μόνο την Μισέλ αλλά και την οικογένειά της κάτι καθόλου εύκολο καθώς τα στάνταρ της οικογένειας ήταν πολύ υψηλά. Ακολούθησε ο γάμος και η απόκτηση της Μαλία και της Σάσα.  Η κατάκτηση της θέσης του γερουσιαστή του Ιλινόι τον κάνει ευρύτερα γνωστό με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η υποψηφιότητά του για την προεδρία.
obama2

Η Μισέλ ήταν πάντα η προτεραιότητα του Μπαράκ. Ένα μήνα πριν τις εκλογές γύρισε στο Σικάγο για να βγάλει τη σύζυγό του έξω για την 16η επέτειο του γάμου τους.  Ακόμη σε μια συνέντευξη με την Μπάμπαρα Γουόλτερς την σταμάτησε για να της πει ότι είχε κραγιόν στα δόντια.
Η παραμονή στο Λευκό Οίκο του έφερε κοντά. Παρά τα αυξημένα καθήκοντά τους καταφέρνουν να ασκούνται μαζί να τρώνε σαν οικογένεια και να βγάζουν βόλτα τα σκυλιά.
obama3

Ακόμη είναι ο πρόεδρος που την βάζει για ύπνο κάθε βράδυ και η ίδια του του ανταποδίδει βοηθώντας να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του να είναι κανείς πρόεδρος.
http://www.crashonline.gr/