29 Σεπ 2016

Ρε τα λαμογια τα σκισανε ΟΛΑ.....μεσα και καγκελο δωστε στον λαο αιμα ,με τους κομπιναδορους που μας κυβερνουσαν....Καταγγελίες Πολάκη για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας της ΝΔ Μ. Σαλμά

ΤΡΩΓΑΝ τις τουρτες και τους πειραξε το γλωσικο ολισθημα του ΠΟΛΑΚΗ...Ρε ΦΡΑΓΚΑ τι γραφεις?
Το  <παστυ> του ΠΟΛΑΚΗ σας πειραξε την <τουρτα> που ετρωγαν ολοκληρη κε ΦΡΑΓΚΑ δεν την ειδες?Τους τα χωνει ο αξεστος ΠΟΛΑΚΗΣ μια χαρα....Ο ΚΟΥΛΗΣ τι λεει?ο τρανς ΒΟΡΙΔΗΣ που εγινε επι ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ του τι απαντα?
Η πιο διεφθαρμενη κυβερνηση ηταν ο ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ.......Ρε βαλτε τους εσεις μεσα για να ξεκαθαρισει και το τοπιο στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,γιατι αυτοι τους καλυπτουν η λετε ειναι το ιδιο  φυραμα???

Καταγγελίες για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας της ΝΔ Μ. Σαλμά, έκανε στην Βουλή ο Π. Πολάκης, κάνοντας λόγο για «κομπίνα» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις. 

Ο κ. Πολάκης είπε ότι ενώ η διάγνωση για τις αρθρώσεις καλύπτεται καλύτερα με τις μαγνητικές τομογραφίες, ο κ. Σαλμάς, ως βουλευτής, πήρε την αντιπροσωπεία του μηχανήματος αυτού και εν συνεχεία ζήτησε την τιμολόγηση της συγκεκριμένης ιατρικής πράξης. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι η διαγνωστική αρθροσκόπηση έχει νόημα όταν γίνεται όχι μόνο για διάγνωση αλλά και ταυτόχρονη παρέμβαση στο ορθοπεδικό περιστατικό και υποστήριξε ότι ενώ η εξέταση αυτή δεν ήταν αναγκαία ο κ. Σαλμάς πήρε από κοινού με τον αδελφό του την αντιπροσωπεία του σχετικού μηχανήματος και ακολούθως έβαλε την τότε υποδιοικήτρια του νοσοκομείο Αττικόν να τιμολογήσει την πράξη. 

Η τιμολόγηση, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, έγινε από τον πρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) και πρώην βουλευτή της ΝΔ Π. Σκανδαλάκη και έφτασε τα 1.500 ευρώ ανά πράξη, κάτι που υπέγραψε στην συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός ΥγείαςΛ. Γρηγοράκος επί υπουργίας Μ. Βορίδη

«Τιμολογούμε λοιπόν μια διαγνωστική πράξη που δεν έχει αξία και στη συνέχεια πάει και παίρνει και άδεια ιατρείου όπως τα κανόνισε με τους ιατρικούς συλλόγους. για να κάνει την εξέταση, γιατί πήρε και άδεια ιατρείου. Και καταθέτει παραστατικά στον ΕΟΠΥΥ και πληρώνεται για 550 ασθενείς. 

Κάντε τον λογαριασμό να δείτε την “κομπίνα”. Στην Αμερική η μέγιστη τιμή για την ίδια εξέταση είναι 450 δολάρια», ανέφερε ο κ. Πολάκης, συμπληρώνοντας ότι «εμείς την ξανατιμολογήσαμε, παρά το ότι ένας παρακρατικός μηχανισμός καθυστέρησε την διαδικασία».

απο το βημα