25 Σεπ 2016

Πυρηνας ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ:Εφιαλτης ο Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!


Ο Εφιάλτης ξαναχτυπά...
Ο άνθρωπος που συνετέλεσε κατά κόρον στην κατεδάφιση της κυβέρνηση Καραμανλή, στην πιο κρίσιμη για τη χώρα στιγμή!
Ο άνθρωπος που "βάφτισε ...
κουρασμένο" τον ηγέτη, που έδινε τη Μητέρα των Μαχών για τη σωτηρία της Πατρίδας, που αποπροσανατόλισε την κοινή γνώμη από τις αλήθειες που ακουγόντουσαν από το στόμα του Κώστα Καραμανλή, ξαναχτυπά..
Στο αυριανό φύλλο της RealNews (όνομα και πράμα) δημοσιεύεται συνέντευξη του Γιάννη Πλακιωτάκη!
Από όλη τη συνέντευξη, ο Εφιάλτης, Νίκος Χατζηνικολάου, επέλεξε να δώσει τον τίτλο 'η υπόθεση Βατοπεδίου ωχριά μπροστά στο σκάνδαλο για του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες," παραπέμποντας έτσι τον ελληνικό λαό να κάνει συνειρμούς για σκάνδαλο Βατοπεδίου...
Ο κ. Πλακιωτάκης ξεκαθαρίζοντας τη θέση του δηλώνει:
"Στη συνέντευξή μου στη Κυριακάτικη Realnews της 25ης Σεπτεμβρίου 2016, δεν αναφέρω πουθενά τη φράση «σκάνδαλο Βατοπεδίου».
Μιλώ μόνο για υπόθεση Βατοπεδίου, διότι το συγκεκριμένο θέμα δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο. Προς επίρρωσιν των όσων αναφέρω, υπενθυμίζω ότι υπήρξα μέλος της 2ης εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση και από τα στοιχεία που ήρθαν τότε στη διάθεσή μας, δεν αποδείχθηκε ποτέ τίποτα."

Κύριε Πλακιωτάκη, ακόμη δε μάθατε ότι όταν δίνετε συνέντευξη σε έναν από τους ανθρώπους που μισούν ολόψυχα ( που λέει ο λόγος για το ... ψυχή) τον Κώστα Καραμανλή πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός;;;;
Όλη την εβδομάδα, άλλωστε το σύστημα Χατζηνικολάου, ωσαν ξεκουρδισμένες πλέον κιθάρες ταύτιζαν το σκάνδαλο των τηλεοπτικών αδειών με την υπόθεση Βατοπεδίου, η οποία έχει ξεκαθαριστεί από 4 πορίσματα ορκωτών λογιστών και μάλιστα κάποιους τους είχε φέρει από το εξωτερικό ο ανεκδιήγητος Παπακωνσταντίνου, ότι ΔΕΝ υπάρχει ζημία του Δημοσίου
Μιλάτε με το νέο Εφιάλτη των Ελλήνων, το Νίκο Χατζηνικολάου...
Τι περιμένατε;
ΤΩΡΑ να δουμε ποιος ηταν ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ....
Και λίγη ιστορία
Τι απέγινε ο Εφιάλτης μετά τις Θερμοπύλες
Ο Εφιάλτης ήταν αρχαίος Έλληνας, γιος του Ευρυδήμου.
Όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε στον Ξέρξη και του υπέδειξε τη στενή διάβαση που έφερνε από το όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες και ανέλαβε να οδηγήσει από κει τους Πέρσες για να χτυπήσουν έτσι από τα νώτα τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα (480 π.Χ.).
Από εκεί οι Σπαρτιάτες βρέθηκαν περικυκλωμένοι και θανατώθηκαν απο τους τοξοβόλους του Ξέρξη.
Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, ο Εφιάλτης ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα απο τον Πέρση Βασιλιά και έζησε μια άνετη ζωή στη Θεσσαλία.
Αφού τα έφαγε τα λεφτά, αποφάσισε να γυρίσει την ιδιαίτερη πατρίδα την Αντίκυρα Φθιώτιδας.
Εκεί τον εντόπισε ο Αθηνάδης, ο οποίος τον αναγνώρισε και τον σκότωσε με σπαρτιάτικο μαχαίρι.