26 Οκτ 2016

Δρομολογεί την έξοδό του ο Άδωνις Γεωργιάδης.. με εντολη ΣΑΜΑΡΑ και αφηνει τον ΚΟΥΛΗ με τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ στην Ν.Δ?

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κάνει τίποτα τυχαία. Το έχει αποδείξει, άλλωστε, η όλη του πορεία.  Παρείσφρησε στην πολιτική μέσω του κόμματος του Καρατζαφέρη και μόλις βρήκε την ευκαιρία μεταπήδησε στη ΝΔ. Για τη μεταπήδησή του αυτή εκμεταλλεύτηκε αφενός την ..
συγκυβέρνηση του ΛΑΟΣ και αφετέρου την δεξιά παρουσία του Αντώνη Σαμαρά και μετακόμισε στη ΝΔ όπου και απέκτησε την προίκα του πολιτικού του πατέρα και πρώην Πρωθυπουργού.
Στις εσωκομματικές εκλογές εκμεταλλεύτηκε το δεξιό κομμάτι και επιπλέον την στήριξη που του παρείχε ο Σαμαράς, για να δημιουργήσει «μπαλαντέρ» για το δεύτερο γύρο και έπιασε για τα καλά «στασίδι» στη Νέα Δημοκρατία.
Και μετά τούτων, «πούλησε» ακριβά στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη στήριξη για το δεύτερο γύρο, εξασφαλίζοντας την αντιπροεδρία.
Ο έτερος υποψήφιος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν ήταν επιρρεπείς σε τέτοιου είδους ντιλ. Η αλήθεια είναι ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν το ντιλ του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε επιχειρήσει να «πουλήσει»το 10% που πήρε στις εσωκομματικές στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως αντάλλαγμα την αντιπροεδρία, την οποία ουδέποτε θα έδινε, όπως λένε οι πληροφορίες, ο παραταξιακός Μεϊμαράκης θεωρώντας ότι ήταν «ιεροσυλία» για την παράταξη, ο «χθεσινός» Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τρία χρόνια πριν ως βουλευτής του ΛΑΟΣ έβριζε τη ΝΔ, να γίνει Αντιπρόεδρος ενός μεγάλου κόμματος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως, δεν είχε τέτοια κολλήματα μπροστά στο στόχο να γίνει αρχηγός.
Η συνέχεια γνωστή. Τότε, δεν ήταν λίγοι αυτοί στη ΝΔ που είχαν αντιδράσει με την τοποθέτηση του Γεωργιάδη στη θέση Αντιπροέδρου. Την αντίδρασή τους αυτή τη στήριζαν αφενός στο ότι δεν μπορεί ένα κόμμα εξουσίας να παρουσιάζει σε μία κορυφαία θέση έναν «χθεσινό» και αφετέρου, στο ότι το προφίλ του Γεωργιάδη παραπέμπει σε σκληροπυρηνικό με ακραίες αντιλήψεις.
Όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ασπάστηκε τους παραπάνω «φόβους» και πάνω από όλα είδε το «τυρί και δεν είδε τη φάκα», όπως λέει χαρακτηριστικά ένα παλαιό στέλεχος της ΝΔ. Και πάνω από όλα δεν μπόρεσε να αντιληφθεί ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης παίρνει «γραμμή» μόνο από τον πολιτικό του πατέρα, τον Αντώνη Σαμαράκαι σε αυτόν αναφέρεται.
Τώρα πια τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Το προχθεσινό κτύπημα του Άδωνι Γεωργιάδη δεν ήταν τυχαίο.
Ήταν απόλυτα στοχευμένο και εξυπηρετούσε συγκεκριμένο στόχο. Να αποδομήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ήδη, προ ημερών, ο Αντώνης Σαμαράς, μέσω του Antinews έφερε καίριο πλήγμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, την ημέρα της συζήτησης για τη διαπλοκή, με το να τον ταυτίσει με τη Siemens. Αυτό βεβαίως αφορούσε στο ηθικό κομμάτι.
Προχθές, η τοποθέτηση Γεωργιάδη αφορούσε στο πολιτικό.
Έτσι μόλις ο αρχηγός της ΝΔ μιλούσε την Ελευσίνα για την πολιτική ανοιχτών οριζόντων της ΝΔ προσπαθώντας να κάνει άνοιγμα σε όλους τους ψηφοφόρους, ο Άδωνης Γεωργιάδης από τη Χίο έλεγε το ακατάληπτο!!!!! Ότι στις ευρωπαϊκές χώρες φυλακίζουν τους κομμουνιστές!!!!!!!
Η τοποθέτησή του αυτή έστω και αν μετά προσπάθησε να τα μαζέψει δεν ήταν τυχαία. Είχε πολλούς στόχους και περισσότερους αποδέκτες.
Πρώτον, ξέκοβε τη ΝΔ από την Καραμανλική της ρίζα, καθώς ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν αυτός που νομιμοποίησε το ΚΚΕ και εγκατέστησε στον τόπο τη Δημοκρατία.
Δεύτερον, ακύρωνε την πολιτική του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο οποίος έκανε πράξη τη συμφιλίωση με την συγκυβέρνηση με την Αριστερά.
Τρίτον , έδειξε με τον πιο σκληρό τρόπο την άκρα Δεξιά πολιτική φυσιογνωμία της ΝΔ, αφού τα λεγόμενα του Αντιπροέδρου αντανακλούν και την πολιτική φυσιογνωμία.
Τέταρτον, καπέλωσε και ακύρωσε την στρατηγική Μητσοτάκη για άνοιγμα στην κοινωνία.
Πέμπτον, οριοθέτησε τα όρια της ΝΔ μόνο στα σκληρά Δεξιά.
Έκτον, έβαλε συλλήβδην όλους τους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ κάτω από αυτή την επικίνδυνη ρητορική και εν τέλει...πολιτική.
Έβδομον, συσπείρωσε το Δεξιό κομμάτι της ΝΔ και αποσυσπείρωσε όλο το υπόλοιπο.
Όγδοο, έγινε ο «ηγέτης» της Δεξιάς σε ένα κόμμα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δύσκολα έως ακατόρθωτα προσεγγίζει αυτούς τους ψηφοφόρους.
Ένατο, ξύπνησε διχαστικά αντανακλαστικά για ίδιον όφελος.
Και δέκατον, έβαλε πόδι για την έξοδο από τη ΝΔ με πολιτικό και ιδεολογικό υπόβαθρο.
Καλά πληροφορημένες πηγές θέλουν το Άδωνη Γεωργιάδη να έχει αποφασίσει σε συνεργασία με τον πολιτικό του μέντορα Αντώνη Σαμαρά, να προχωρήσουν σε νέο πολιτικό φορέα, καθώς βλέπουν ότι το δεξιό κομμάτι της ΝΔ έχει μείνει χωρίς αρχηγό.
«Όσο βγαίνουν ο Πάγκαλος, ο Στουρνάρας και οι λοιποί Σημιτικοί και εκθιάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο το δεξιό κομμάτι της ΝΔ αποχωρεί από τη ΝΔ και αναζητά αρχηγό» έλεγε παλαιό στέλεχος της ΝΔ και υπογράμμιζε ότι η διεύρυνση δεν γίνεται με «αποκλεισμούς»και μονόπαντα όπως γίνεται σήμερα στη ΝΔ.
«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συμπεριέλαβε στη ΝΔ τον δεξιό Απόστολο Ανδρεουλάκο, τον βασιλικό Παπαδόγγονα και τον προερχόμενο από το ΕΚΕ Πέτρο Τατούλη. Αυτό σημαίνει διεύρυνση» έλεγε βουλευτής της ΝΔ « και τώρα ο αρχηγός και οι πέριξ του εκθιάζουν τον Σημίτη και αποκηρύσσουν τον Καραμανλή, ο αντιπρόεδρος ανοίγει τα ξερονήσια για τους Κομμουνιστές και η βασιλική βουλευτίνα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου ταυτίζει εκλεγμένη κυβέρνηση με τους Ναζί», σημειώνει με νόημα.
Το παραπάνω σενάριο απόσχισης Άδωνι Γεωργιάδη υλοποιείται στο παρασκήνιο και «θα γίνει πιο πραγματικό ενόψει και εθνικών θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Άλλωστε τα εθνικά θέματα ήταν πάντα η «αιχμή του δόρατος» για τον Αντώνη Σαμαρά» λένε καλά πληροφορημένες πηγές.
Μέχρι τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης θα συνεχίζει να δημιουργεί ιδεολογικές αναταράξεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη και πλέον μείζον πρόβλημα στην κορυφή, όπως έγινε χθες με τις αλλεπάλληλες αντεγκλήσεις στο twiter μεταξύ του και του εκπροσώπου του κόμματος.
Προς το παρόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει βρεθεί μπροστά και στην άρνηση προσώπων εκτός της ΝΔ να συνεργαστούν καθώς όλοι, όπως λένε οι πληροφορίες, θέτουν θέμα Άδωνι Γεωργιάδη.
Το «σίριαλ Γεωργιάδη τώρα αρχίζει και θα έχει πολλά επεισόδια μέχρι το τέλος» λένε αυτοί που ξέρουν. 
http://www.thepressroom.gr/